25 Nisan 2024

BAKAN SOYLU MEYDAN OKUDU

  • PDF

        Sevgili okurlarım. Ülkede kıyametler kopuyor. Sedat Peker tarafından yapılan suçlamaların video kayıtları yaklaşık 23 milyon kişi tarafından hayretle ve ibretle izleniyor.

         Bu bir tarihi rekordur.

         Sadece Türkiye değil, belki dünya rekorudur. İzleyenlerin bazıları belki Peker’e kızıyor. Şimdi bunları söylemenin zamanı mı be kardeşim, sen ne yaptığının farkında mısın “ diyordur.

         Ancak şunu görüyoruz.

         Yandaş medya onun bu sözlerine ve iddialarına ne ekranlarında, ne de sayfalarında yer veremiyor…..

         İnsanlar birbirlerine soruyor;

         Sedat’ı bugün izledin mi, ne dedi

         Onun sözlerinin çoğunun gerçek olduğunu biliyoruz. En azından soyut bazı yalanlamalar dışında bugüne kadar herhangi bir somut yalanı ortaya çıkmadı.

         Ama Türkiye sarsıldı….

         Ve açıklamaları devam ettiği sürece çok daha ilginç, ülkemiz açısından çok daha vahim tabloların ortaya çıkacağını tahmin etmek zor değil

          Türkiye’de işler iyice karışmış durumda..

          Kimin eli kimin cebinde, belli değil.

          Karşımızda duran en büyük gerçek..

          Türkiye soyuluyor; soyanlar, vurgun yapanlar kim olursa olsun bu gerçek değişmiyor.Sürecin içinden her kesimden, özellikle iktidar kesiminden kimseler var.

          Eski siyasetçiler, yeni siyasetçiler, devleti yönetmekte olan bazı bir takım şahıslar ve bazı gazeteciler…

         Yolsuzluk, hırsızlık, vurgun ve soygun ne yazık ki bu iktidar döneminde hız kazandı, kar topu aşağıya doğru yuvarlandıkça çığ gibi büyüdü… ve afetin altında şimdi bugünkü iktidar kaldı.

        Şimdi bazı iktidar yandaşları şöyle düşünüyorlar.

        Biz bu yalanları bir mafya babasının ağzından mı duymak zorundaydık !

        Doğrudur.

        Keşke öyle olmasaydı.

        Ama büyüklük kompleksine kapılan iktidar hiçbir uyarıya aldırış etmedi. Devleti bütün kurumlarıyla ele geçirmişlerdi. İktidarı yönetenler çoğu şeyre i görmezden gelerek, bazı şeylerin üzerini örttü.

         Türkiye’de adına Cumhurbaşkanlığı rejimi denilen yeni bir sistem devreye girdi.

         Meclis var ama yok, etkinliği ve yetkileri elinden alındı. Başbakan yok, Bakanlar kurulu yok !

          Şimdi o kurulun adına kabine diyorlar! Halk tarafından seçilmemiş, tepeden seçilen Meclis’e  karşı sorumlu olmayan birilerinden oluşan bir kurul!

         Her şey Saray’da oturmakta olan” Tek adam” ve onun dışarıdan destekçisi olan kraldan fazla  kralcı ikinci bir genel başkan tarafından yönetilip karara bağlanıyor.

         Şimdi dikkat ediniz….

      Sedat Peker’in yapmakta olduğu açıklamalar sonrasında Devlet Bey’le ikisi suspus oldu, konuşmuyorlar. Onlar Türkiye’yi yöneten iki büyük Devlet Adamı. Bir mafyacıyı adam yerine koyup ona yanıt vermelerini mi bekliyorsun!...

       Bakan Soylu Sedat peker’in videolarında dile getirdiği iddialarına cevap verdi.” Bildiklerim var, savcıya anlatacağım” dedi. Bakan soylu, Peker’in bir siyasetçiye her ay 10 bin dolar gönderdiği açıkladı ve devamında “ Demirden korkan trene binmez” diyerek iddialara meydan okudu.

      Sedat peker’in bugüne kadar söyledikleri ve bundan sonra yapacağı tahmin edilen açıklamalar, sessiz kalındığı müddetçe birilerini zor duruma bırakır.

      Lütfen susmayın konuşunuz!

      Altında ezilirsiniz. Bir şeyler söyleyiniz, gerekirse muhalefeti suçlayınız. Kalın sağlıcakla!

 

 

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde