29 Mart 2024

FETÖNÜN SİYASİ AYAĞINI YAZAN SAVCI GÖREVDEN ALINDI

  • PDF
Bu kaçıncı açıklama? MHP lideri Devlet Bahçeli altıncı kez, Fethullah’çı terör Örgütü’nün siyasi ayağı hakkında net konuştu.
Okuyalım;
……..Pensilvanya’daki hainin ABD tarafından korunması, halen ülkemize iade edilmemesi  büyük bir açmaz ve yanlış.Fakat zaman zaman bazı açıklamalar kafaları karıştırıyor. Bunlardan birisi de Bülent Arınç’ın sözleri Kuyruk acısı varmış gibi konuşuyor, pompacı olarak vicdan edebiyatı yaptıklarının bir ara bombacı olduğunu unutmuşa benziyor. Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor. FETÖ’nün bütün uzantıları elbette temizlenecek ama biraz zaman alacak. Bu arada siyasi ayağı ihmal etmemek gerekiyor.”
İki yönlü açıklama olarak gözükse de siyasi ayak ve Arınç birbirini tamamlayan iki kelime
Devlet Bahçeli uzun zamandır örgütün siyasi ayağının peşinde
Tarih 23 Mayıs 2017…. MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu”… Kripto damarın kesilip atılması, kılık değiştirmiş usul ve üslup açısından kendisini emniyete almış FETÖ’nün siyasi ayağının darmadağın edilmesi artık milli bir seferberlik ruhuyla ele alınmalıdır. Kapıcıyı, odacıyı, memuru, işçiyi, onu bunu değil,15 Temmuz’un kurgusunu, saldırı planlamasını yapan sözde akıl ve akıl hocalarını yakalayın.
Tarih 26 Aralık 2018…
Bahçeli, Ankara’da şu cümleleri kurdu…. FETÖ’yle mücadelede sekiz ayak. Asker kesiminde önemli arındırmalar, tutuklanmalar oldu, emniyette oldu, yargıda oldu, fakat sekicinci ayak olarak siyasetin sesi yok,”
Tarih 21 Haziran 2018…
Bahçeli ATV’de canlı yayında konuştu”… FETÖ Hareketinin kökü kazınmalıdır, siyasi ayağı da gündeme gelmelidir.
Tarih 14 temmuz 2018…. MHP Genel Başkanı, Bahçeli genel Merkezde konuştu”… Türkiye 15 Temmuzla  henüz tam bir hesaplaşma yapamamış, tedirginliği atamamıştır.
Hala siyasi ayak gizemini korumaktadır.”
Tarih 23 Mart 2019….
Devlet Bahçeli, Habertürk canlı yayınında konuştu2…. Şimdi çaycısı, çorbacısı var da Amerika’ya kaçan bilim insanı nerede? Siyasiler nerede? Bürokratlar nerede? Bu Abant toplantılarında yıllardır toplanıp önemli bildiriler sunanlar nerede? Bunlar şimdi ne yapıyorlar?
Tarih 31 Mart 2017…. Dönemin Ankara Anayasal düzene Karşı Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili Necip Cem İşçimen. Genelkurmay Çatı İddianamesini açıkladı. Baş Savcı vekili İşçimen,17 Mart’ta kızak görev sayılan Bilim suçları Bürosu’nun başına getirildi.15 Temmuz 2016 gecesi üç kez televizyon kanallarına bağlanan ve darbe girişimine karşı direniş çağrısı yapan Necip Cem İşçimen’in kızak göreve atanması tartışmaları da beraberinde getirmişti. Başsavcı vekilinin, hazırladığı iddianamede “ siyasi ayağı” işaret ettiği ve bu durumun rahatsızlık yarattığı iddia edilmişti.
İddianamenin mülkiye İmamı2 başlıklı bölümüne bakalım”….Doğrudan Türkiye imamına bağlı olarak faaliyet yürütmektedir.
Ülke genelindeki vali ve kaymakam atamaları ile ilgili bakanlıklar seviyesinde kadrolaşma çalışmaları, mülkiye imamı aracı ile yapılmaktadır. Örgüt faaliyetlerinin yoğun olarak yürütüldüğü büyük illere ve finansal getirisi yüksek il ve ilçelere kamu personeli atamaya çalışmaktadır. Buralara yerleştirilecek üst düzey bürokratlar sayesinde her türlü illegal faaliyetler rahatlıkla yapılmaktadır.
İçişleri Bakanı üzerinde nüfuz kullanan örgüt, kaymakam seçimi ve tayinleri ile valiler kararnamelerinde özellikle etkili olmuş, örgüt dışından seçilen bir iki kaymakamın neden alındığının hesabını, bakana sormaya cüret edecek hale gelmiştir. Ancak Mülkiyede uzun zamandır örgütlenme tamamlandığı için mülkiye imamlığı mahrem hizmetler sınıfından çıkarılmıştır. 
Kalın Sağlıcakla!
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde