28 Mart 2024

MHP’NİN KOMBİN MODELİ SEÇİM

  • PDF
Bir TV kanalında iki yıl yayınlandı.Modacı iki kadın,bir erkek “ kombin yarışması” yaparlardı.Aşırı boyalı manken vücutlu kızlar yarışmaya “ kombin kıyafetleri ile katılır” puan alır.sevinir.üzülürlerdi.
Alta eteği giy.
Geçen yıl almışsın
Üste bluzu geçir
Bu yıl edinmişsin.
Oluyor sana kombin
MHP lideri Devlet Bahçeli,AKP lideri Tayyip Erdoğan’a Belediye seçimlerine kombin modeli kurarak girelim” önerisi yapmış
Belediye seçimlerine girecekler,kent ve kasaba insanlarımızdan oy isteyecekler,AKP lideri kabul ederse,belediye başkan adayı AKP’li yardımcıları MHP’li olacakmış.
Bazı kentlerde de tersi…Böylece son seçimlerde en yüksek oyu alarak Ankara’da devlet yönetimini ele geçirmiş “ AKP  ile MHP’li gömlekli kombin” bu kez büyük şehir,küçük şehir ve ilçeleri de kazanacak.Böylece belediyeler de iktidarın iki partisi AKP ile MHP’nin genel başkanlarının ağsına bakan “ Kombin Müdürlükler”haline getirilecek
Fakat adı:
Yerel yönetim kalacak
Sözde belediye meclisleri!
Ankara’daki muhabir arkadaşlar Sayıştay raporundaki bilgileri haber yaptılar.Bu habere göre; ülkemizin çeşitli kentlerinde 100 tane fakülte  bu yıl 1 tane dahi öğrenci bulamadı.
100 fakülte bomboş.
Sınıflar örümcekleşti.
Bu fakülteler,kamu kaynakları(halkın vergisi) ile AKP ile MHP’nin gömlekli kombin” dayanaşması ile güç kazanan şimdiki iktidar tarafından yapıldı.Şehirlerin gençlerine yükseköğretim,şehirlere ekonomik canlılık getireceği  propagandası ile oyların çoğunluğu alındı.
Sayıştay raporu;
Ağrı’da fakülte var.
Tek bir öğrenci ise yok.
Amasya’da fakülte var.
Tek bir öğrenci ise yok.
Bursa’da, Şanlıurfa’da, Tunceli’de, Sinop’ta, Van’da, Muğla’da, Hatay’da, Tokat’ta, İstanbul Medeni-yetüniversitesi’nde, Tekirdağ’de, Nevşehir’de, Bayburt’da, Yalova’da, Samsun’ Diyarbakır’da, Mardin’de, Adana’da fakülte var. tek bir öğrenci yok. Yukarıda adları geçen şehirlerde kurulan Üniversitelerin toplam 100 fakültesi bomboş.
Kombin iktidar projesi!
Şimdi bu “ Kombin iktidar” bu şehirlerin belediye yönetimleri için yapılacak seçimlerde yine “ kombin modelle” oy istemeyi düşünüyor.Bu kentlerin oy sahibi kentlileri “ üniversite binası yaptınız,işte öğrenci gelmiyor” demeyecek mi?
Sormayacak mi?
Sorgulamayacak mı?
Eminiz ki soracak..Çünkü muhalefet bu şehirlere gidip halka “ Üniversite demek bina demek değildir.Üniversite demek hoca demektir.Hoca ve akademik kadron iyi değilse o binalarda okumak isteyen tek öğrenci bulamazsın” gereğini,kendi çözümünü de göstererek ,anlatmayacak.Anlatmıyar.halkın derdine çare,çözüm öneren kitle hareketleri yaratıp,kitleleri yönetemiyor.” Güçlü kombin” yoktur.” Aciz muhalefet " vardır.kalın sağlıcakla!
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde