18 Nisan 2024

EMPERYALİST TEHDİDE KARŞI ULUSAL BİRLİK

  • PDF
Amerikan ‘ın güya dost ve müttefik ülke olarak Türkiye’den ABD Başkanı Trump,İzmir’de FETÖ’den yargılanan ve tutukluğu halen devam eden ve cezası ise ev hapsine çevrilen Papaz Andrew Brunson’ın tatamen serbest bırakılmasını istiyor.Yaptırım kararı bu nedenle alındı.iki bakanın Amerika’daki tüm varlıklarına el konulacak!
Varsa tabi ki …
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül için ABD’nin aldığı yaptırım kararı,bütün Türk halkına karşı tehditkar bir tavır ve onur kırıcı,utanmazca bir saldırı!..
Amerika’nın bu tehditkar tavrına karşı Sayın Süleyman Soylu ABD’de bir malımız var; FETÖ… Onu da bırakmayacağız” diyerek tronik bir cevap verdi.
Amerika böyle hukuk dışı, zorbaca karar alma hakkını kendinde nasıl buluyor?
Ben güçlüyüm,istediğimi yaparım!.. diyor.
Fakat… Her kuşun eti yenmez! Bunu bilmiyor! Trump’a hak ettiği cevap en sert şekilde Türk Milleti olarak verilmelidir.
Mustafa kemal yedi  düveli dize getirdi. Cumhuriyet’i kurdu. Aynı zamanda CHP genel başkanıydı.
İsmet İnönü…
Mustafa Kemal’in dışişleri vizyonunu sürdürdü.mermi bile sıkmadan Hatay’ı topraklarımıza kattı.CHP genel başkanıydı.
İsmet İnönü İkinci dünya savaşında diplomatik mucize gerçekleştirdi. dünyada 75 milyon insan ölürken,Avrupa’da taş üstünde taş kalmazken, Türkiye’yi korumayı başardı. Hitler, Stalin, Churchill, Roosevelt arasından tereyağından kıl çeker gibi çekti.
CHP Genel Başkanıydı.
Bülent Ecevit… Ambargo falan dinlemedi.Kıbrıs’a çıktı.KKTC’yi kurduk.CHP Genel başkanıydı.
Bülent Ecevit… ABD’den İsrail’e İtalya’dan kenya’ya kadar yürütülen kişilikli politika ve etkin diplomasiyle Apo’yu tuttu getirdi.
Lozan Anlaşmasını imzalayan dışişleri bakanımız, İsmet İnönüydü.milletler Cemiyeti’ne bizzat milletler cemiyeti’nin davetiyle katılan ilk devlet biz olduk.hatta dışişleri bakanımız Tevfik Rüştü Aras 1937 yılında milletler Cemiyeti’ne  başkan oldu. CHP Milletvekiliydi.
Birleşmiş Milletler Anlaşmasını imzaladık,dışişleri bakanımız Hasan Saka,CHP Hükümetinin Başbakanıydı.
Namlu namluya geldiğimiz Kardak krizi’nde Yunanistan’a tükürdüğünü yalattık. çakıl taşlarımızı bile vermeyen hükümetimizin ortağı ve dışişleri bakanımız Deniz Baykal,CHP genel başkanıydı.
O beğenmediğiniz eski Türkiye” buydu.
Tarih boyunca cumhuriyetimizi bağımsız, özgür, onurlu, saygın bir devlet haline getiren tüm kritik dönemeçlerde, CHP imzası vardı.
Güya yeni Türkiye kuruldu. Bir Rahip yüzünden memlekete Amerika tarafından uygulanan ekonomik ambargo ve utamaz tehditlere ve yaşatılan utanca bakın.
 Amerikan’ın bu tehditkar tutumlarına karşı daima millet olarak DİK durmalıyız. Asla eğilmemeliyiz.Kalın Sağlıcakla!
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde