28 Mart 2024

Hayal Denilen Projeler

  • PDF

Hayal diye nitelendirilen projeler, bugün bitiyor ve vatandaşın hizmetine sokuluyor

Fatsa, gün geçtikçe bölgesinde hızla büyüyen, hızla gelişen bir ilçe olmayı sürdürüyor.
Bugün itibarıyle baktığımızda, İktidar desteği ile bir çok projenin başlamasına ve bitmesine imza atan Fatsa Belediyesi ve yönetimi, yaptıklarıyla ne kadar övünseler azdır.
Mustafa Çamaş döneminde hizmet çıtasını yükselten ve son 7 yıldır Hüseyin Anlayan ile bu çıtayı yukarılara taşıyan Fatsa Belediyesi yönetimi, Fatsa’yı artık, çıtası aşağılara çekilemeyecek bir pozisyona konumlandırmıştır.
Fatsa da artık hizmet çıtası, asla aşağılara çekilemez.

Bir çok insanın olumsuz gözle bakarak bitirilemez dediği, hatta çirkin muhalefet yaparak dalga geçtiği Elekçi deresi ıslahı ve park bahçe düzenlemesi, nereden bakılırsa bakılsın, Fatsa adına güzel bir vitrindir. Sandallar ve deniz bisikletleri elekçi deresi üzerinde insanlarla buluşurken, o güzelliğe sevgiyle bakmamak mümkün mü?
Fatsa da, gelecek 30 yılın sosyal ve kültürel faaliyetlerin alt yapısına bir köprü oluşturacak olan Kültür Sarayının bitirilerek, Fatsa’lının hizmetine sokulması, başarının diğer bir örneği değil mi?
Çok amaçlı bir spor kompleksinin kısa zamanda inşasının bitirilip, Fatsa da yaşayan insanların hizmetine sokulacak olması, Huzur evi projesinin hayata geçirilecek olması da, Fatsa da sosyal hayata katkı sağlayacak bir oluşum.
Daha birçok alt yapı ve üst yapı hizmeti Fatsalıya sunulmuş, sunulmaya da devam edecektir.
Bu bağlamda, belediye başkanımız sayın Hüseyin Anlayan’a, Fatsa ya yapacağı hizmetler adına daha baştan beri verdiğimiz destek, devam etmektedir. Cemalettin Gürel ve Nostalji…
Geçen ay içinde, özel işlerimiz nedeniyle İstanbul da bulunduk. Bu süreç içerisinde çok sayın arkadaşım iş adamı Mustafa İyi, bir abi olarak gördüğüm Süleyman Çürüksu, Perşembe yaylası toki evleri ihalesinin mağduru Gürsoy İnşaatın sahibi Metin Gürsoy, sevgili biraderim Yavuz Selim Eser ve o akşam tanışma fırsatı bulduğum Fiba Holding genel müdürü hemşehrimiz Cemalettin Gürel ile bir arada olma fırsatı yakaladık.
Ben sayın Cemalettin Gürel i o akşam tanıdım. Tanıdığım kadarıyla Cemalettin Gürel bir çok alanda Fatsa ya faydası olan bir arkadaşımız, bir hemşehrimiz.
Mütevazı kişiliği ve iş hayatında ki akılcı yaklaşımları ile Cemalettin Gürel İstanbul’da bir başarı örneği…Kutlamak gerekir… Cemalettin Gürel ile ortak bir tutkumuzu da, ayrıca o akşam öğrenmiş oldum. Sevgili hemşehrimiz benim gibi tam bir Perşembe yaylası sevdalısı. Hatta çocukluğunun ve gençliğinin bir çok bölümü Perşembe yaylasında geçmiş. Bir çok ortak arkadaşımız ile Perşembe yaylasında top koşturmuşlar.Yaz aylarında Aile olarak uzun yıllar yaylada yaşamışlar. Güzel komşuluklar yapmış, iyi komşular edinmişler. Sohbetimizde dostlarımızla birlikte bir nostalji havası estirdik.
Cemalettin Gürel’i ilk fırsatta, sayın Mustafa iyi de olmak kaydıyla Perşembe yaylasına davet ediyorum. Dostlara Fatsa’dan selamlar.

“Hayri Dayının Yeri”
Kuzu eti bu günlerde eğer, yayla dışında yenecekse “Hayri Dayı”nın orda yenmeli.
“Hayri Dayı nın Yeri” Fatsa da adeta bir markadır. Burası gösterişten uzak, kendine has bir işletme anlayışı ile insanların gönüllerinde yer edinen bir iş yeridir.
Bolaman beldesinin en güzel yerinde, denize sıfır, doğa harikası bir yer. Meşhur olanı da eti, salatası ve ballı süzmesidir.Bunların yanında isteyen bir kadeh rakısını içer, istemeyen içmez.
İşletmenin sahibi Süleyman bey, yaşı 50 nin üzerinde olmasına rağmen, müşterileri ile özel olarak ilgilenmekten çok mutlu olduğunu söylüyor. Kuzu etinin lezzetine doymak için özel bir mekan.
“Hayri Dayının Yeri"

Son Güncelleme: Pazartesi, 06 Haziran 2011 06:08

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde