23 Temmuz 2024

“FATSA ÇEVRE YOLU PROJESİNİ ÖNEMSİYOR VE TAKİP EDİYORUM”

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı “Benim milletvekili sıfatımla tek amacım ilimize ve ülkemize hizmet etmektir” dedi.
Gazetemiz başyazarı ve sahibi Yavuz Selim Eser ile görüşen Taşçı; Fatsa’nın öncelikleri arasında olan Çevre Yolu, Organize Sanayi Bölgesi ve Fakülte konularında ciddi çalışmalar yaptığını açıkladı.
Taşçı; “Fatsa Çevre Yolunu önemsiyorum. Çünkü Fatsa şehir geçişi artan trafik yükünü kaldırmıyor. Bunun farkındayız. 2010 yılında bir güzergah çalışması yapılmış. Ancak şuan bu çalışmanın hiçbir önemi kalmamış. 3-4 aydır Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından yeni bir güzergah çalışması yapılıyor. İki alternatif üzerinde duruyorlar. Bu çalışma Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilgili bakanlıklara ulaştırıldı. Hedef 2017 yılı yatırımları arasına aldırmak. Sanılmamalıdır ki; biz bu konuları takip etmiyoruz. Benim memleketimin çalışan Milletvekillerine ihtiyacı var. Bunu biliyorum. Bu hassasiyetle üretim yapma düşüncesindeyim ”dedi.
Fatsa’nın İç Anadolu ile yol bağlantılarındaki standartların her geçen gün iyileştiğini açıklayan Ergün Taşçı; “Fatsa - Korgan – Çamiçi yolunda yeni bir ihale yapıldığını, Fatsa – Aybastı – Reşadiye yolunun Perşembe Yaylası üzerinden standardı yüksek bir çalışmanın halen devam ettiğini ve Aybastı – Kabataş ve Çatalpınar – Fatsa arası güzergâhların çalışmalarına başlandığını söylemek istiyorum. 
Bu güzergâhlarda fevkalade geniş yollar yapılmakta. Sahilin iki hattan Anadolu’ya bağlanması söz konusu” dedi. 
Ulaştırma Bakanı ile dostluğunun geçmişe dayandığını da belirten Taşçı; hemşerilerimden biraz sabır bekliyorum. Allah’ın izniyle beklentilerimize uzun vadede çözüm bulacağız. 
Bilhassa çevre yolu üzerinde ciddi çalışmalarımız var. 
Fatsalı hemşerilerime selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Hedefim çalışan ve hizmet üreten milletvekili olmak. Çevre Yolu, Organize Sanayi Bölgesi ve Fakülte konuları öncelikli hedeflerimdir” dedi. YENİ HABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde