23 Temmuz 2024

YEŞİLTAŞ’TAN GAZETEMİZE NAZİK ZİYARET

  • PDF
Esenler Belediyesi Etüt Proje Eski Müdürü ve Eski Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeşiltaş, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Yazdığı eserini gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’e hediye eden Yeşiltaş, çıkaracağı yeni kitabı hakkında da bilgi verdi.
Kitabım 40 yıllık belediyecilik tecrübemin ışığında oluşturduğum bir eserimdir. Belediyeciliğin, dünü, bu günü ve yarınını kapsıyor. Yerel kalkınma, bir belediye başkanı nasıl olmalı, halk ve personelle iletişimi nasıl olmalı ve neler yapmalı konusunda bilgilendirmelerden oluşuyor. Fatsa’da bu güne kadar Sivil Toplum Kuruluşlarının anlatıldığı bir kitap yayınlanmamıştı. Bununla ilgili yeni bir kitap projem var. Fatsa Dernekler Federasyonu olarak Sivil Toplum kuruluşlarının tanıtıldığı bir kitap oluşturacağız” dedi. 
Yakup Yeşiltaş’ın belediyecilikteki 40 yıllık tecrübesi ışığında yazdığı “Umut Şehrinde Yaşadım” kitabını özellikle okuyacağını dile getiren Yavuz Selim Eser, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “ Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızı takip ediyor ve beğeniyoruz. Bundan sonraki süreçte de güzel işlere imza atacağınıza dair inancımız tamdır ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. YENİ HABER 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde