23 Temmuz 2024

SADE; “ BAŞKAN ENVER YILMAZ’A SORUYORUM”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden Mustafa Sade ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın kendisi hakkındaki ithamları ile ilgili cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu. 
Zekeriya Öz’ün yurt dışına kaçırılmasına yardımcı olduğu iddialarıyla tutuklanan Cüneyt Kutlu ile ilgili açıklama yapan Enver Yılmaz’ın, açıklaması esnasında Kutlu’nun damadı olması üzerinden yorum yapmasına tepki gösteren Mustafa Sade, “Bizde insanlar atalarının ismi ile anılır” dedi. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın, adını bu olaylarla bağdaştırarak itibarsızlaştırmaya çalıştığını belirten Mustafa Sade, damadı Cüneyt Kutlu’nun ifade tutanağında suçlamayı kabul ettiğine dair bir ifadenin olmadığının da altını çizdi.
Mustafa Sade konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “Sorumlu kişiler toplumu yönetmek için elinden geleni yapmaya gayret gösterirler. Ben Sayın Enver Yılmaz’ı Belediye Başkanı olarak biliyorum. Oysa o kendisini hakim ve savcı yerine koymaya kalkmış. Damadım Cüneyt Kutlu için eski Savcı Zekeriya Öz davasındaki suçlamayı kabul ettiğini söylüyor.
Sayın Başkan; benim elimdeki Cüneyt Kutlu’ya ait ifade tutanağında suçlamayı kabul ettiğine dair bir ifade yok. İsterseniz size de bu ifade tutanağını gönderebilirim. 
Sayın Başkan; 3 Eylül 2016 günü partililer ile yaptığınız toplantıda Mustafa Sade’nin ismini kullanarak kendi partililerinize açıklamada bulunuyorsunuz. Zaten Mustafa Sade’nin damadı bu olayı üstlendi diyorsunuz ve partililerinizi yanıltıyorsunuz. 
Sayın Enver Yılmaz; bizde kişiler babalarının adları ile anılırlar. Burada benim Mustafa Sade ismini anarak bir siyasi partinin belediye başkan adayının damadı demekle Mustafa Sade’yi de itibarsızlaştırmaya gayret gösteriyorsunuz. Bizde insanlar atalarının ismiyle anılırlar. Sizde kayın pederinizin ismi ile mi anılıyorsunuz? 
Sayın Başkan; bütün bu algılarınıza rağmen, ben Mustafa Sade olarak Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Adalet bir gün tecelli edecek, ve siz de bu söylemiş olduğunuz sözlerden utanarak pişman olacaksınız. Ben ve damadım bu dünyada hukuken haklarımızı arayacağız. Ama şunu iyi biliniz ki öbür dünyada size asla haklarımızı helal etmeyeceğiz” dedi. YENİ HABER 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde