29 Nisan 2024

Başkan Anlayan Pazarcıların Derdini Dinledi

  • PDF

pazar1-5-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Pazarcılar Derneği Başkanı Kemal Çatalkaya, Yönetim ve pazarcıları dernek binasında ziyaret etti.

Başkan Anlayan’a bu ziyarette Başkan yardımcıları Muharrem Aktepe, Bülent Yücetepe ve zabıta Müdürü Cemal Beşik eşlik etti.

Anlayan yaptığı açıklamada, bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.

Pazarcılarla sohbet eden Başkan Anlayan, giyimci ve sebzeci esnaflarla genel bir sohbet yaptı.

Daha sonra pazarcıların genel isteği olan kapalı Pazar yeri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkan Anlayan; ”İnanınki bende sizler kadar Fatsa da kapalı bir Pazar yeri olmasını arzu ediyorum ama yer konusunda ortak karar vermemiz gerekiyor. İki alternatifimiz var, birincisi Cumartesi pazarının kuruluğu alanın yanında otopark içerine 2 katlı bir Pazar yeri yapmak, diğeri de Yunus Emre köprü yanında elekçi ırmağı kenarında bulunan alana kapalı otopark yapmak. Birinci yer metre kare olarak 3 dönüm civarında, burası olursa 2 katlı olacak ve metrekare olarak pazarcılara belirli bir ölçüde yer verilecek. Diğer yer ise 20 dönüm burasıda bazı pazarcılar tarafından uzak olarak değerlendiriliyor. Ben ikisine de varım ama siz karar verin bende ona göre proje çalışayım” dedi.

Başkan Anlayan, ayrıca 2 katlı olarak yapmayı düşündükleri Cumartesi pazarının yanındaki otopark alanına yapılacak kapalı Pazar yeri projesini pazarcılarla paylaştı. Paylaşılan proje pazarcılar tarafından çok beğenildi, fakat tek sorun metrekare olarak küçük olması. Başkan Anlayan ,”Ama sığarız derseniz bu projeyi yapmaya da hazırım” dedi.

Elekçi ırmağı kenarına ise tek katlı kapalı pazaryerinin de çok rahat yapılabileceğini söyleyen Başkan Anlayan; “Burası içinde proje hazırlayayım onu da sizlerle paylaşalım. Ama tek isteğim kendi aranızda anlaşın ve bir an önce karar verin. Ben sizden fazla bu olayın netleşmesini istiyorum “dedi.

Fatsa Pazarcılar Derneği Başkanı Kemal Çatalkaya ise; “ Biz Belediye Başkanımızla bu konuları konuşuyoruz. Biz dileklerimizi her zaman iletiyoruz. Sağ olsun başkanımız da bizi dinliyor ve çözüm yolu üretiyor. Başkanımızın bize gösterdiği yerleri kendi aramızda değerlendirip karar vereceğiz. Bu sebeple inşallah en yakın sürede bizim için yeni bir Pazar yeri projesi yapacağını düşünüyorum. Başkanımız ileri görüşlü bir insan olduğu için ve büyükşehir olmamız münasebetiyle bize yakışan modern ve büyük bir pazar yeri olacaktır. Hazırladığı proje tek kelimeyle mükemmel olmuş. Fatsa’mıza da bize de bu yakışır ama dediğim gibi yer konusunda karar vermek için kendi aramızda toplantı yapıp karar vereceğiz. Bizlerin her zaman yanında olan Başkan Anlayan a bu ziyaretten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret bizleri çok memnun etti “dedi.pazar-1-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde