23 Temmuz 2024

ENVER YILMAZ, HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

  • PDF

Numan Kurtulmuş ve İhsan Şener'i hedef aldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kamuoyunda ve parti içinde hakkındaki olumsuz eleştirilere cevap verdi.

Partinin üst düzey mensuplarına ağır suçlamalar getiren Enver Yılmaz; hakkında “kara propaganda” yapıldığını iddia etti. 
Bu propagandanın baş mimarı olarak eski AK Parti Ordu Milletvekili ve halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener'i işaret eden Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da hatalı davrandığını açıkladı.
15 Temmuz sonrası parti içinde karşılıklı ciddi suçlamalar yaşanırken, Enver Yılmaz kendisine karşı yapılan suçlamalara Pazartesi akşamı yerel televizyonların ortak yayınında cevap verdi.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener'i hedef alan Enver Yılmaz, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u da suçladı. Hakkındaki asılsız iddiaların bu kişiler tarafından çıkarıldığını söyleyen Enver Yılmaz; parti içi mücadelenin ateşini de yakmış oldu.
Eski milletvekili Mustafa Hamarat'ın danışmanı ile Numan Kurtulmuş'un iki danışmanını da suçlayan Enver Yılmaz, bunların iftiralarıyla ilgili hukuk süreci başlatacağını beyan etti. 
FETÖ soruşturmaları kapsamında da süren suçlamalar, büyükşehir belediyesinin yaptığı ihalelerdeki haksızlık ve hukuksuzluklara kadar yansıdı.
Belediye çalışmaları uygulamalarında ciddi şikayetler ile karşı karşıya kalan Enver Yılmaz; parti içi muhalefetin eleştirilerinin yanında kamuoyu tarafında da tepkilere maruz kalmakta. FETÖ soruşturmalarıyla tavan yapan şikayetler, partinin yönetim kadrolarının da dikkatini çekmekte. 
Birikmiş olumsuz eleştirilere televizyon aracılığı ile cevap veren Yılmaz, klavye kalemşorlarına da verdi veriştirdi. 
Kendisini eleştiren partililerine dahi tahammülü olmayan Enver Yılmaz; Ordu'da partisini de ikiye ayırmış durumda. Bu ayrışma genel merkez tarafından nasıl tepki görecek ilerleyen günlerde kamuoyuna yansıyacak. 
Belediye hizmetleriyle gündeme gelmesi gereken Enver Yılmaz'ın; parti içi çekişmelere müdahil olmakla eleştirilmesi parti yöneti-cilerinin de dikkatini çekmiş olmalı. 

Bu kavganın yansımalarını kamuoyu ilerleyen günlerde daha netleşmiş olarak izlemeye devam edecektir. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde