23 Temmuz 2024

HEDEF YERELDEN GENELE 2023

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, ilçeleri ziyaret ederek bir takım istişarelerde bulunduklarını ifade etti.
70’den 70’e herkesle bir araya geleceğiz diyen AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, “Yereldeki bireylerin perspektifleri büyük resimde bize katkı sağlayacaktır” dedi. 
Zaman gece gündüz demeden çalışma zamanıdır vurgusunu yapan Vekil Taşçı, Aybastı, Kabataş, Perşembe ve Çatalpınar ilçelerine ziyarette bulundu.
Vekil Taşçı’ya, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, İlçe Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve AK Parti İlçe teşkilatı eşlik etti. 
Birlikten güç doğacaktır diyerek birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı; “  İlçelerin sorunlarını dinleyip önerilerini aldık. 70 den 70 e herkesle bir araya geleceğiz. Ülkemizin 2023 hedeflerini başarmak için var gücümüzle çalışacağız. 
Yereldeki bireylerin perspektifleri büyük resimde bize katkı sağlayacaktır. Zaman gece gündüz demeden çalışma zamanıdır. İlçelerimizi ziyarette bulunarak yapılması planlanan projeleri, ilçemizin sorunlarını ve çözümlere yönelik yapılması gerekenleri istişare ettik. 
Diğer ilçelere ziyaretlerimiz ilerleyen günlerde devam edecektir” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde