23 Temmuz 2024

“Gelecek sezon 3.Lig’i hedefliyoruz”

  • PDF
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden Fatsa Belediyespor’un Başkanı Ayhan Demir, 2 yıllık bir yapılanma ile bu yola baş koyduklarını belirterek, destek olmadan başarının gelmeyeceğini dile getirdi.Bu sezon hedeflerinin üst sıralar olduğunu ancak gelecek sezon 3.Lig’e çıkmak için bir kadro oluşturacaklarını söyleyen Başkan Demir, yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
“Başarı destekle gelir”
Başarının destekle orantılı olabileceğini kaydeden Demir; “Fatsa ve Fatsa’daki taraftarlarımız adına iyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Başarı destekle gelir. Destek olursa daha iyi olur. Hep beraber emek vereceğiz. Destek olacağız. Destek olmadan başarı gelmez. Destek ne kadar çok olursa bizde o kadar yükseklerde olmayı hedefleyebiliriz. Bizde yönetim olarak elimizden geleni yapacağımız konusunda Fatsa Belediyespor taraftarına sözünü veriyoruz. Fatsalılardan, Fatsa halkından, iş adamlarından, siyasetçilerimizden, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve sivil toplum örgütlerinden desteklerini bekliyoruz” dedi.
 
“Gelecek sezon 3.Lig’i hedefliyoruz”
 
Hedeflerinin üst sıralar olacağını aktaran Başkan Demir; “2 yıllık bir yapılanmayla bu işe baş koyduk. Arkadaşlarla beraber bir istişare yaptık. 2 yıllık bir yapılanmada karar kıldık. Hedefimiz tabi ki üst sıralarda olmak. Ancak ikinci yılımızda 3.Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Bu nasiptir. İlk yılda olabilir. Ama ikinci yılımızda daha iyi bir takımla başarıya gitmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 SPOR52.COM

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde