29 Nisan 2024

Fatsa City Avm’de İmza Günü

  • PDF

imza1-5-2013Fatsa City Alış Veriş Merkezi ve Yaşam Merkezi organizesinde konser vermeye gelen Grup Gündoğarken ekibi konser öncesi AVM içerisinde imza günü güzenlediler.
AVM’de Grup Gündoğarken ekibinin CD’lerini satın alan Fatsalılar aldıkları CD’leri Grup Gündoğarken ekibine imzalattılar.
Grup Gündoğarken ekibi ‘Yolun Sonu Görünüyor” türküsünün yazarı Fatsalı Şair Dursun Ali Akınet’i merak ettikleri için AVM sahipleri kanalıyla irtibata geçerek imza gününe davet ettiler ve kendisinde şiir kitabını aldılar. Grup Gündoğarken ekibinden Burhan ve Gökhan Şeşen Dursun Ali Akınet ile tanışmaktan çok mutlu olduklarını söylediler.


“Fatsa Çok Modern Bir Şehir”
Grup Gündoğarken ekibinden Burhan ve Gökhan Şeşen Fatsa’dan bir çok defa geçiş yaptıklarını ancak konser vermek üzere ilk defa geldiklerini belirterek, “Fatsa gerçekten çok modern bir şehir. İnsanları çok sıcak ilgi gösterdiler. Uzun süredir yollardayız. Fatsa ilkbahar konserlerimizin son ayağı. Şimdi yaz dönemine girdik ve yorucu günler bizleri bekliyor. Şimdi İstanbul’a döndükten sonra yine yollara çıkacağız. Fatsalılar hep gülsünler mutlu olsunlar ve bol bol kitap okusunlar” dediler. imza-1-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde