23 Temmuz 2024

ÇELENK; SORUYORLAR BİR MİLLET NASIL OLUYOR DA BU KADAR VEFALI OLABİLİYOR ?

  • PDF
Ağustos ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Av.Uğur Çelenk başkanlığında İl Teşkilatında yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Uğur Çelenk , toplantıda İlçe Teşkilatlarının teşkilat çalışma performanslarının değerlendirileceğini , 15 Temmuz darbe kalkışması ile meydanları bir an olsun bile boş bırakmayan milli irade ve demokrasi sevdalısı  vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerinin ele alınacağını bildirdi. 
 
BİZİ BU BÜYÜK BELADAN KURTARAN ALLAH’A (cc) HAMD VE,ŞÜKRETMELİYİZ
 
Başkan Çelenk; 15 Temmuz’da Ülkemiz ve her birimiz büyük bir tehlike atlattık , din adamı kisvesine bürünmüş birisinin yönettiği hain ve alçakça planlanan ve uygulamaya konulan darbe kalkışmasını başaramayan TFÖ ‘nün ve  arkasında bulunan dış güçlerin hesaplarını boşa çıkaran , milletimizi ve Ülkemizi bu büyük bela ve musibetten kurtaran ,   Önce , tüm hesapların üzerinde hesap kuran ve kurulan tuzakları boşa çıkaran  ALLAH (cc) ‘a Hamd etmemiz, şükretmemiz, secdelerde dua ve niyazda bulunmalıyız. Sonra, darbe kalkışmasına papuç bırakmayarak her zaman olduğu gibi dik duruşunu sergileyen , Milletine çağrı yaparak  Milyonların sokağa demokrasiye sahip çıkmasına vesile olan Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a  15 Temmuz akşamı eşi benzeri görülmemiş bir duyarlılıkla belki ileride tarihin altın sayfalarında yerini alacak bu aziz milletimize milli iradeye , demokrasiye, liderinin çağrısına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür edeceğiz dedi.  
TARİH ONU (FTÖ) HAŞHAŞİ LİDERİ HASAN SABBAH VE FRAVUNLARIN KITMIRI OLARAK 
ANACAKTIR
 
Din adamı kisvesine bürünmüş birisinin heva ve ihtirası sözde kainat imamı olma uğruna , nasıl gözü dönmüş bir cani olabileceğini, Milletin Meclisini bombalatacak kadar alçaldığını, seçilmiş Cumhurbaşkanını öldürtmek için gözünü kırpmadan emir verdiğine şahit olduk, bu nasıl bir ruh halidir, bu nasıl bir insanlıktan nasibini almamış insandır. En önemlisi bu nasıl bir din adamıdır vatanından uzakta bir mürted olarak her fani gibi oda göçüp gidecek ardından söylenecek söz ise   .  Bu adam olsa olsa esfele sefilin olur ancak denecek, tarih onu Haşhaşi Terör örgütü lideri (Hasan Sabbah ) olarak anacak ,  FTÖ’nün dilinden düşürmediği kıtmır olarak ,ama firavunların kıtmır’ı olarak anacaktır. 15 Temmuz ‘da yapılan alçak ve hain kalkışma FTÖ  ve arkasındaki güçler , nasıl bir hezimete uğradıklarını gördüler, duracaklar mı ? hayır , onlar yeni FTÖ lerini , yeni planlarını devreye koyacaktır.
 
GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ, YENİ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDEN CUMHURBAŞKANINI TARİH ALTIN HARFLERLE YAZACAKTIR 
 
Başkan Çelenk, zaman zaman bize soruyorlar nasıl olur da bu millet 20 gündür hiç ara vermeden meydanları boş bırakmayarak milli iradeye, demokrasiye , Liderine bu kadar sahip çıkabiliyor  bu kadar vefalı olabiliyor diyorlar cevabı ise Mili ve Yerli Lider oluşunda cevabı, 15 yılda milletine yüzlerce okul, üniversite, hastane, sağlık tesisi, fabrika, baraj; onlarca havaalanı, liman; yarım milyon konut; on binlerce km bölünmüş yol, raylı sistem; denizin altından Marmaray’ı, Milli silahları, Dünyanın en büyük havaalanı ve köprüsünü Tüm bunları yapan Güçlü Türkiye'yi, Yeni Türkiye’yi temsil eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını tarih altın harflerle yazacak  , bir Lider  düşünün ,halkı ile beraber halkının yanında ,  kefenini giymiş, Milletine sokağa çıkın dediği zaman milyonlarca vatandaşlarımızı sen yeter ki ; emret dercesine sokaklarda milli irade 2023 yeni ve Büyük Türkiye hedefini ortaya koyan Başkomutanımız , Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan önce ALLAH (cc) yardımı ile sonra Milletinden aldığı güçle , diklenmeden dik durarak bu milleti yeniden tarihin sahnesinde hak ettiği yere taşıyacaktır diyerek cevap burada yatmaktadır dedi.
 
DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK DİYEN ADAMIN DİLİ KESİLECEKTİ. BİR ŞEYİ HESAPLAMIYORLARDI. O ADAM ALLAH’A VE MİLLETİNE GÜVENİYORDU.
 
 Ahmet Şimşirligil Hocamızın değimi ile ; Evet planları kusursuzdu. 36 yıldır yapılan çalışmaların sonuna gelinmişti. İslam dünyasına sadece Türkiye’yi değil tüm dünya Müslümanlarını güdecek kukla bir halifenin gelmesi yakındı. Dünya beşten büyük diyen adamın dili kesilecekti. Bir şeyi hesaplamıyorlardı. O adam Allah’a ve milletine güveniyordu. Gücünü ve kudretini oradan aldığını her fırsatta ilan ediyordu.
 
KÖKÜ DIŞARIDA (F.G. VE AVENESİ) DENİLEN BOZGUNCU TİPLER HER ZAMAN KULLANILMAYA AÇIK OLMUŞLARDIR 
 
Cumhurbaşkanı kendi ifadesiyle de kıl payı kurtuldu. Cenabı Hak Erdoğan’a, milleti meydanlara davet etme imkanını verdi. Onun daveti Osmanlıda sancak-ı şerifin meydana çıkarılması gibi Zira kökü dışarıda mezhepsiz, radikal (Abduh, Afgani benzeri kişiler) ve ılımlı İslam (F.G. ve avenesi) denilen bozguncu tipler her zaman kullanılmaya açık olmuşlardır dedi.
 
BELEDİYE BAŞKANLARI VE DİĞER SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKALARI İLE KAPI KAPI DOLACAKSINIZ 
 
Şimdi bizim en azından bu milletin bu fedakarlığına karşı , her biriniz gideceksiniz ilçelerinize, Belediye başkanınızla birlikte diğer siyasi parti ilçe başkanlarını da davet ederek , vatandaşlarımıza 15 Temmuz hainlerin darbe kalkışması sırasında Başkomutanın çağrısı ile 20 gündür ilçe meydanlarını bir an bile boş bırakmayarak milli iradeden ,demokrasiden yana tavırlarından dolayı  gösterdikleri olağan üstü  duyarlılık nedeniyle, İlçenizde esnafı, mahalleleri, yaşlısını , gencini, çocuğunu ,  tek tek ziyaret edecek ellerinden öpecek ve vatandaşlarımıza teşekkür edeceksiniz dedi.
Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde