29 Nisan 2024

Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan Başkan Anlayan’a Nezaket Ziyareti

  • PDF

ticaret-1-5-2013Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret etti.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 2013 yılı oda organ seçimlerine tek aday olan Başkan Tayfun Karataş, Başkan Hüseyin Anlayan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek Başkan Anlayan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Başkan Hüseyin Anlayan; ”Tekrar hayırlı olsun Ticaret Odası seçimimiz bütün Ordu’yu temsilen yapılacak İnşallah. Seçimler demokrasinin gereği, öncelikle sizi tebrik ediyorum. Allah kolaylık versin. Ticaret Odasıyla yaptığımız çalışmalar Fatsa için önemli. Özellikle Ticaret Odası’nın yaptığı gayretli çalışmaları var. Bununla beraber Belediyemizle ortaklaşa çalışmalarımız var. Bu çalışmalarında en önemlisi Organize Sanayi dolayısıyla memlekete gelen yatırımcıların onlara tanıdığı bir istihdam oluyor. İstihdam ne kadar çok ise, yatırım ne kadar çok ise insanların yaşam standarttı da bir o kadar artıyor. Dolayısıyla bu işin olmazsa olmazıdır sanayi. Ticaret Odamız önemli bir odamız” dedi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’a, birlikte çok daha güzel hizmetler yapacağız diyen başkan Anlayan,” Seçimler Fatsa’mız için, sizin için hayırlı olsun” dedi.ticaret1-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde