23 Temmuz 2024

BU HAİNLİĞİ YAPANLAR EN AĞIR CEZAYI ÇEKECEKLER

  • PDF
Demokrasi nöbetinin 16.gecesinde Fatsa İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlilerimiz tarafından şehitlerimizin ruhuna kur’an tilaveti düzenlendi. Kur’an tilavetinin sonun bir selamlama konuşması yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “İkinci haftayı tamamladık, üçüncü haftaya başladık. Rabbim sonunu da hayırlı eylesin. Hiç unutamayacağımız çocuklarımıza torunlarımıza da hiç unutamayacağımız acılar yaşadık. Rabbim bir daha bu devlete bu millete bu ve benzeri dert keder göstermesin ama şunu da gördük hainler tarihler boyunca hep olmuş hep teşebbüs etmişler ama bu topraklarda hamdolsun milletimiz ümmetimiz hep hakim olmuş. Rabbim daima da hakim eylesin. Tarifsiz acılar yaşadık, aklımıza hayalimize gelmeyecek acılar yaşadık. Benzerini geçmiş yıllarda büyüklerimiz gördüler ben de gördüm geçmiş yıllarda ama onlar dahi bu kadar kalleşçe olmamıştı. Sivil vatandaşlarımızın üzerine silahlarla ateş edenler, toplarla ateş edenler, helikopterlerle uçaklarla bombalar atanlar belki tarihte bu kadar kahpelik yapmamışlardı ama bunların gözleri o kadar dönmüş ki asker polis sivil ayırmadan kadın yaşlı erkek çocuk ayırmadan bu katliamı yaptılar. Elbette ki rabbim bu dünyada da öbür dünyada da hainlere en ağır cezayı verecek. Biz elbette ki devlet büyüklerimizin idarecilerimizin kanunlar çerçevesinde en ağır cezayı vereceklerine inanıyoruz. Bu uğurda canını kaybeden şehitlerimize asla unutmayacağız.” dedi.
“ŞEHİT YAKINLARIMIZA DESTEK OLALIM”
Şehit ailelerimize destek olmak için dün akşamki çağrısını yineleyen Başkan Anlayan, “15 Temmuz gecesi hayatını Devlet için, Millet için sizlerin, bizlerin, hepimizin bekası için çocuklarımızın geleceği için, Bayrak için, inancımız için, ezanımız için Allah için hayatını feda eden gözünü kırpmadan hayatını ortaya koyan ve şehit olan o kardeşlerimiz için meydanlardayız. Bu yüzden hükümetimiz onları unutmayarak asla karşılığı değil, asla acılarını dindirmez ama maddi manevi şehitlerimizin ailelerinin yanında olduğumuzu göstermek adına Hükümetimiz Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığımız bir kampanya başlattı. Bu kampanyayı belki basından duydunuz ama yine ben bunu kendime bir görev addediyorum ve sizlere buradan duyuruyorum. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığımız 15 Temmuz gecesi şehit olan kişilerin ailelerine bir yardım kampanyası başlattı. Allah rızası için gönlümüz onlardan yana, her türlü Manevi desteğimiz onlardan yana ama asla karşılığı olmamakla beraber maddi desteğimizi göstermek adına bu kampanyaya dahil olmak için sizleri de davet ediyoruz. Başbakanımız Türkiye'nin tamamında üç tane Bankada hesap numarası açtı. Ziraat Bankası’nda, Vakıflar Bankası’nda bir de Halk Bankası’nda hesap numarası açtı. Bu hesapları sosyal medyadaki kendi hesabınızdan paylaştık. Lütfen bunu yayalım, hem katılalım, hem yayalım. Sosyal medya kullanmayanlar var ise bu yardımı yapmak isteyenlere de bankalara giderek bu yardımları yapabilirler” diye konuştu.
 
“MESAJLADA YARDIM YAPABİLİRSİNİZ”
Bankaya gidemeyenler için bir kolaylık olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Hangi hatlı telefonunuz olursa olsun fark etmez “1507” mesaj hattına “15 Temmuz” yazdığınız takdirde direk resmi olarak her bir mesaja 5 TL yardım yapabiliyorsunuz. Faturanız 20 TL  geleceğine 25 TL gelsin, 50 TL geleceğine 55 TL gelsin hiç olmazsa şehit yakınlarımızın yanlarında olduğunuzu bu davranışımızla da olsa gösterelim. Bir defa mesaj atarsanız 5 TL 10 defa atarsanız 50 TL. Rabbim bereketlendirsin, sayılarını arttırsın. Bunu da Allah için yapalım, sadaka yerine geçsin az sadaka çok belayı def eder” şeklinde konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde