23 Temmuz 2024

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI‏

  • PDF

 Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Ordu İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Belediye Personeline yönelik "Ağız ve Diş Sağlığı" eğitim semineri düzenlendi.

             Altınordu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitim seminerine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birim müdürleri ve personeller katıldı.

 

            Programın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,"Altınordu Beledisi ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ile birlikte "Ağız ve Diş Sağlığı" konusunda eğitim semineri düzenledik. Bir yandan hizmet üretmeye devam ederken diğer yandan bu tür eğitim seminerleriyle personellerimize katkı sunmaya devam ediyoruz.  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz tarafından planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni belediye hizmet binamızda ki imkanlarla bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Yeni binamıza taşınana kadar böyle bir eğitim seminerini belediye binamızda  yer sıkıntısından dolayı böyle bir imkanımız yoktu. Bizim çalışanlarımızda mevcut mekanlarından ne zaman kurtulacağız diye iki yıl beklediler ama şimdi böyle bir rahatlık içerindeyiz.Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin bize sunduğu katkıyla, diş ve insan sağlığı önemi açısından özel bir yer işgal eden bu çalışma için teşekkür ediyorum. Zaman zaman bu çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Kurumların işbirliği içerisinde yapılan bu çalışmalarında hem bilinçlendirme açısından hem de bizden kaynaklı bu hizmetleri sunma açısından faydalı olduğuna inanıyorum" diye konuştu

             Personellerin yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısında, Diş Hekimi Şule Koçak ve Ayşegül Gündoğdu  diş sağlığının önemini, diş temizliği ve dişlerin nasıl korunması gerektiğini anlattı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde