23 Temmuz 2024

“ HERKES BURADA HİSSİYATINI SÖYLEYEBİLİR”

  • PDF
Fatsa’da Demokrasi nöbeti devam ediyor. Bu geceki Kur’an tilaveti İslamdağ Kur’an Kursu öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan her gece olduğu gibi yine vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.
  Konuşmasına İslamdağ Kur'an Kursu öğrencilerine Kur'an tilaveti gerçekleştirdikleri için teşekkür ederek başlayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Rabbim okunan ayeti kerimeleri okunan sureyi celileleri kabul ve makbul eylesin. İnşallah bu akşam demokrasi nöbetimizi 12.nci akşamı. Haberleri gelişmeleri her gün birlikte izliyoruz her geçen gün gönlümüz daha da feraha eriyor rahatlıyor ama Cumhurbaşkanımız bugün de bu iş bitti demedi zannediyorum ki bu hafta demeyecek. Tabi Allah bilir ben kendi hissiyatımı söylüyorum. Ben bu işin hafta sonuna kadar süreceğini tahmin ediyorum sonrasını Allah bilir yılmak yorulmak yok inşallah Cumhurbaşkanımız tamam meydanları bırakabilirsiniz diyene kadar birlikte olacağız” dedi.
“DİĞER SİYASİ PARTİLER VE STK TEMSİLCİLERİ DE BURADA KONUŞUP HİSSİYATINI SÖYLEYEBİLİRLER”
Bu programı Fatsa Belediyesi ve İlçe Müftülüğü olarak birlikte organize ettiklerini ifade eden Başkan Anlayan, “O yüzden ben her akşam kısa bir selamlama konuşması yapıyorum ama programı biz yapıyoruz diye burada tek konuşacak olan kişi ben değilim. O yüzden siyasi partimizin temsilcileri ve başkanları, sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları, derneklerimiz, sendikalarımız odalarımız temsil makamında ki herkes burada çıkabilir konuşabilir hissiyatını halkımız ile paylaşabilir bu kürsü millete açık, bu kürsü herkese açık. Bu millete bu devlete bu musibeti yaşatmak isteyenleri Rabbim ıslah etsin, ıslahları mümkün değilse Rabbim kahretsin. Bu uğurda dinimiz için, bayrağımız için, milletimiz memleketimiz devletimiz için, çocuklarımızın ikbali geleceği için bilhassa Allah rızası için bu kurşunlara bombalara karşı göğsünü siper eden, bu yolda yaralanan bütün gazilerimize Allah'tan şifalar diliyorum hayatını feda eden ve kaybeden ve inanıyoruz ki şehit olan kardeşlerimize de Rabbimden rahmet diliyorum, Rabbim şahadetlerini kabul eylesin, bizlere de Rabbim aynı mertebeleri nasip etsin. Bu akşam yine her akşam ki yaptığım daveti yaparak sözlerimi tamamlamak istiyorum. Bu meydan sadece akşamları toplanan bir meydan değil, Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile sabahlara kadar beklenilen meydan.
 Biz sabah namazına kadar buradayız sizleri de bizlere eşlik etmeye davet ediyoruz. 
Evet doğrudur belki halkımız yorulur, yorulan yerine bir başkasını, bir yakınını göndersin ve meydan boş kalmasın” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde