29 Nisan 2024

Off-Road Tutkunları, Çet Dağı’nda Yarıştı

  • PDF

off1-5-2013Ünye ve Fatsalı Off-Road severler, Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü’nün İnkur Çet Dağı’nda düzenlediği yarışlara katıldı. Yaklaşık 20 aracın kıyasıya yarıştığı Off-Road etkinliğine ilgi yoğundu.
Ordu’nun Ünye ilçesinde, Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü’nün, Fatsa Off-Road kulübü ile Çet Dağı’nda ki yarışların bu yıl ikincisi düzenlendi. İnkur Çet Dağı mesire alanında oluşturulan parkurda yarışlar nefes keserken, ilgi yoğun oldu.
Off-Road etkinliğine ilişkin Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü Başkanı Alper Argan, etkinliği geniş katılımla ve geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Argan, “Yunus Emre Off-Road spor kulübünün geleneksel olarak düzenlemeyi planladığı Off-Road yarışlarının ilkini gerçekleştiriyoruz. Daha önce kendi aramızda yaptığımız müsabakalar gibi bu seferde Fatsalı ve Ünyeli Off-Road sever arkadaşlarla bu etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize bu sefer körebe oyununu da kattık. Körebe oyununun amacı, sürücünün gözünün kapatılarak yanındaki co pilot sayesinde finiş çizgisine en kısa zaman dilimi içerisinde ulaşmak. Tabi dereceye girenlere de ödüllerimiz de var. Daha sonra asıl programımız olan Off-Road müsabakalarını gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 20 aracım müsabakaya katılarak parkurda 2 tur atacak. Yine dereceye girenlere ödüllerimiz olacak. Off-Road severlerle güzel bir gün geçireceğimizi ümit ediyorum ve bölgedeki yerel idarecilerin katkısıyla diğer il ve ilçelerdeki Off-Road tutkunlarını buraya getirebilirsek katılımı genişletip geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.off-1-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde