23 Temmuz 2024

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA BİR KEZ DAHA ANILDI

  • PDF

 Fatsa ilçemizde demokrasi nöbeti yağmur yağış demeden devam ediyor. Fatsa Belediyesi organizasyonda Cumhuriyet Meydanında Türkiye'mize ve Demokrasimize sahip çıkmak için verilen mücadelede şehit düşen aziz vatandaşlarımız için yine İlçe Müftülüğünde görevli din görevlilerimiz tarafından Kur'anı Kerim okutuldu, ve İsa Duran’ın Ney taksimi eşliğinde İlahiler söylendi. Programa Fatsalı vatandaşlar yine çok büyük ilgi gösterdiler. Program başlamadan önce Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan alana gelen vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.
Programın son bölümünde bir konuşma yapan Fatsa Belediye başkanı Hüseyin Anlayan, “
Bayrağımıza vatanımıza çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmak adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu memleketin gönlünde sevda besleyen her bir ferdine sahip çıkmak için bu meydanları dolduran halkımıza çok teşekkür ediyorum, yürekten teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı. Daha önce ki sözünü yineleyen Başkanımız Anlayan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu iş bitmedi, her gece meydanları dolduralım asla terk etmeyelim dedi işte o yüzden bu akşam da meydanlardayız. Bu gece de inşallah meydanlardayız ta ki tamam diyene kadar meydanlardayız. Yağmur sizi yıldırmasın, arkadan dedikodu fitne çıkartanlar sizi yıldırmasın sizi korkutmasın.  Çadırların sayısını artırır halkımızı yağmurdan koruruz yetmedi ıslanırız, hep birlikte ıslanırız reisimizin beraber ıslandık şiiri var ya inşallah ona da nasip oluruz” dedi.

“CANLARINI FEDA EDEREK TANKLARIN ÖNÜNE YATAN, GÖĞÜSLERİNİ KURŞUNLARA SİPER EDEN BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN”
Rabb'im en güzel Cennetlerde şehitlerimizi meskun etsin diyerek konuşmasını sürdüren Fatsa belediye başkanı Hüseyin Anlayan, “Değerli kardeşlerim meydanlarda herkes idam diyor Başbakanımız buna cevap verdi, Cumhurbaşkanımız buna cevap verdi bu akşam da Müftümüz ayeti kerimelerle cevap verdi. Değerli dostlarım vatanımıza ihaneti yaşadık, vatanımıza ihanet eden sivillerimize askerlerimize polislerimize hatta Cumhurbaşkanımızı gözlerini kırpmadan katletmek isteyenleri gördük ve her akşam burada bu devleti, bu milleti varlığına birliğine kast edenler için önce diyoruz ki; Rabbim bunlara ve bunlara destek verenlere, bunlara ihanet edenlere Rabbim inşallah her birini ıslah etsin ama diyoruz ki; Rabbim onları ıslah mümkün değilse her birini kahretsin. Bu akşam da din görevlilerimizden Kur'an tilaveti dinledik. Allah her bir din görevlilerimizden razı olsun ve canlarını feda ederek tankların önüne yatan göğüslerini kurşunlara siper eden sizin için bizim için evlatlarımız için dalgalanan bayrağımız için okunan ezanımız için canlarını feda eden bütün şehitlerimize de Rabbim gani gani rahmet eylesin, Rabb'im en güzel cennetlerde onları inşallah meskun etsin, Rabbim şehitlik mertebesinin en güzelini onlara nasip etsin ve Rabbim her birimize de şehitlik mertebesi nasip etsin” şeklinde konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde