23 Temmuz 2024

İscehisar ESO Başkanı, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

Afyonkarahisar İline bağlı İscehisar  İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Sav, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Balkanlıoğlu'nu  makamında ziyaret eden İşçehisar İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav, Karadeniz’i çok merak ettiklerini belirterek, "Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun  Ordu ile ilgili yapmış olduğu tanıtım faaliyetlerini bizler de yakından takip ediyoruz. Ordu ilinin güzelliklerini bizler de yakından görmek istedik ve bu amaçla Karadeniz gezimiz kapsamında Afyonkarahisar’da beraber çalıştığımız, destek ve yakın ilgisini her zaman yanımızda hissettiğimiz Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nu da ziyaret etmek istedik. Kabulünden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Daha önce  görev yaptığım Afyonkarahisar'dan Ordu'ya gelerek bizlere ziyarette bulunan İscehisar  İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de mermerin kalbi Afyonkarahisar'dır. Mermerin en fazla işlendiği, çıkarıldığı, Türkiye'ye mermerciliği öğreten yer ise İscehisar'dır. Mermer ihracatı, mermer işlemesinin büyük oranda yapıldığı yerleşim yeridir. Roma döneminden kalma antik mermer ocakları mevcuttur. Ordu'dan güzel izlenimlerle ayrılacaklardır" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde