23 Temmuz 2024

ÇELEBİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

  • PDF

Ünye Şenyurt Mahalle sakinlerinden Çelebi ailesinin değerli varlığı, Celal Çelebinin eşi ve Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Eski İlçe Başkanı Doğan Çelebi’nin annesi Şadiye Çelebi hayatını kaybetti.

Merhume Şadiye Çelebi’nin cenaze namazı  Şenyurt Mahallesindeki evinin önünde kılındıktan sonra, aile kabristanlığına defnedildi. Şadiye Çelebi’yi son yolculuğunu uğurlamak isteyen eş, dost ve akrabaları son görevlerini icra etmek ve taziyelerini sunmak için cenaze evine akın ettiler.

Üzüntüleri yüzlerinden okunan ailesi merhume Şadiye Çelebiyi hep güzel anılarla hatırlayacaklarını şu sözlerle ifade ettiler: “Bu dünyadan Şadiye Çelebi geçti. Babasının en küçük nazlı kızı, eşinin her zaman sevdiceği, çocuklarının örnek annesi güneşi, koynunda yatırdığı torunlarının yıldızı, yoldan geçenlerin yemek vereni, başı dara düşenlerin iyilik meleğiydi. Bize insan sevgisini, onurlu yaşamayı, hep doğrunun yanında olmayı ve hayata güzel bakmayı öğretti. Bir kez sesini yükseltmedi, sevginin dilini konuştu, hayatımızın rehberi oldu. Herkesin Şadiye Anasıydı, eşinin sevgili karısı, çocuklarının annesi, bizim anneanne ve Babaannemizdi. Bizi çok sevdi, onu çok ama çok sevdik. Hep kalbimizde kalacak. Bu dünyada onu tanıdığımız için çok mutluyuz, eşimiz, annemiz, anneannemiz ve babaannemiz olduğu için de çok gururluyuz.  Işıklar içinde yatsın, mekânı cennet olsun”.

Yeni Haber Gazetesi olarak Çelebi ailesine baş sağlığı diliyor, Merhume Şadiye Çelebi’ye Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde