23 Temmuz 2024

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARLA SEL VE HEYELAN SONRASINI DEĞERLENDİRDİ

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda, Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden sonra ortaya çıkan sorunlar masaya yatırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh,  Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı.

“MUHTARLARLA DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ”

Başkan Enver Yılmaz, sel ve heyelan felaketinin ilçelerde büyük hasarlara yol açtığını ve bu zararları en iyi bilenlerden birinin de mahalle muhtarlarının olduğunu vurgulayarak, “Bu toplantıda muhtarlarımızla birlikte, yaşanan sel felaketinin genel bir değerlendirmesini yapacağız.  Sel ve heyelan afeti hemen hemen her bölgemizde hasarlara sebebiyet verdi. Selde zarar gören mahallelerimizin muhtarlarının sorunlarını dinleyecek taleplerini not edeceğiz” diye konuştu.

“SİZLER BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZSINIZ”

Konuşmasında muhtarların kendileri için önem arz ettiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Sizler, bizim çalışma arkadaşlarımızsınız, talep edin biz uygulayalım. Özellikle yapılacak yatırımlarla ilgili kurum ve kuruluşlar sizlerle istişare halinde olacak ve onlarla ortak çalışma yürüteceksiniz. Artık bundan sonra muhtarlarla yapacağımız toplantıları farklı ilçelerde düzenleyeceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde