23 Temmuz 2024

“SELİN YARALARI SARILACAK”

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde selden zarar gören, Ilıca, Yavaş, Uzundere ve Üzümlüce Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak,  Metin Gündoğdu, ​Ergün Taşçı, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte afet bölgelerini gezen Başkan Yılmaz, "Devletimiz, Hükümetimiz bu yaraları saracak güçtedir" dedi.

AFAD BAŞKANI BÖLGEYE GELİYOR

Mahallelerde yaptığı incelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, dört günde metrekareye düşen toplam yağış miktarının 344.8 kilogram olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, "Yağışların sele dönüşmesiyle birlikte, vatandaşlarımız, yol, su, kanalizasyon, köprüler olmak üzere ciddi bir afete maruz kaldılar. Bu çerçevede AFAD Başkanımız, ilgili Başbakan Yardımcımızın talimatıyla ilimizde olacaklar." diye konuştu.

YARALAR SARILACAK

"Allah bir daha böyle büyük felaketler yaşatmasın" diyen Başkan Yılmaz, "Afet dedikleri bu olsa gerek. Dün burada bir evde bulunan ailenin sel suları nedeniyle helikopter talepleri oldu. Bu da yaşanan afetin büyüklüğünü gösteriyor. Hasar tespitlerini ilgili birimler yapacak. Bizlerde yerel yönetimler olarak yaraları bir an önce saracağız. Sadece bu bölgede yıkılan ve kullanılamaz hale gelen 6 köprü var. Vatandaşlarımız bayram gününde ciddi bir afete mazur kaldı. Herkese büyük geçmiş olsun." diye sözlerini tamamladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde