23 Temmuz 2024

Bayram için gerekli önlemler alındı

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı. 
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edilerek, Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin bayram tatili boyunca vatandaşların sağlığını ve huzurunu ilgilendiren konularda kontrollerini aralıksız sürdüreceği, kendilerine gelecek istek ve şikâyetleri de anında değerlendirebileceği belirtildi.

Cenaze Hizmetleri Aksamadan Devam Edecek
Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün 19 ilçede verdiği cenaze hizmetlerinin Bayram boyunca da devam edeceği belirtilen açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediyesi, bayram boyunca cenaze ve itfaiye hizmetlerinde de gerekli önlemleri almıştır. Cenaze hizmetleri konusunda vatandaşlarımız, ALO 188 hattını arayarak ilgili ilçede görevli olan personellerimize ulaşabilir ya da Büyükşehir Belediyesi’nin (0452) 234 86 98 No’lu telefonunu arayarak bilgi alabilir. Vatandaşlarımız, hastane, özel sağlık kuruluşları, adli tıp veya aile hekimlerinden aldıkları ‘ölüm belgesini (defin ruhsatı)’ beraberinde getirdikleri takdirde birimlerimizde görevli personellerimiz kendilerine yardımcı olacaktır” denildi.

Cenaze İşlemlerinden Hiçbir Ücret Alınmıyor
Yapılan açıklamada, il sınırları içerisinde verilen cenaze hizmetlerinde cenaze yıkama, kefen, mezar tahtası ve cenaze nakillerinden ücret alınmadığı da belirtildi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde