23 Temmuz 2024

BAŞKAN YILMAZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde bir araya geldiği kurum çalışanlarının bayramlarını tebrik etti.

Başkan Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük,  Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi ve Durugöl Yerleşkesi’nde görev yapan personel ile tek tek el sıkışarak bayramlaştı.

Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve idari birimlerde çalışan personellerin yer aldığı bayramlaşma programında Büyükşehir’in bir bütün ve büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, Ordu’nun dikkatleri üzerine çeken bir il olduğunu söyledi.

Başkan Enver Yılmaz 117 noktada yol, 55 noktada su ve 7 ayrı noktada asfalt yol çalışması yürütüldüğüne vurgu yaparak, “2018 yılından itibaren tamamlanan altyapı çalışmalarıyla birlikte Ordu, marka bir kent haline gelecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’deki birçok belediyeye örnek teşkil etmeye başladı. Ülkemizde bugüne kadar hayata geçmemiş birçok proje, Ordulu vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yürüttüğümüz bu çalışmalarda sizlerin emeği tabi ki çok büyük. Sizler bizim her noktada çalışma arkadaşımız ve kardeşimizsiniz. Bizlerin başarısı sizlerin verdiği emekle eşdeğer. Bu vesileyle Kadir Gecenizi kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte Ramazan Bayramınızı en güzel şekilde geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Salı günü (bayramın birinci günü), Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Meydanı’nda, saat 13.00’te 5. Kent Bayramlaşması’nın gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimiz ve milletimizin, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde