23 Temmuz 2024

BAYRAM ÖNCESİ TATLICILAR DENETLENDİ

  • PDF

Ramazan ayında ekmek fırınlarında denetimlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde tatlı, unlu mamul satışı ve üretimi yapılan yerleri denetledi.

64 adet iş yerinde ruhsat, iş yeri fiziki durumu, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihi konularında değerlendirme yapan ekipler, kurallara uymayan 40 işletmeye ceza kesti.

64’Ü DENETLENDİ VE 40 TANESİNE CEZA KESİLDİ

Denetimlerini 7 gün 24 saat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ramazan bayramı öncesi bu kez tatlı, unlu mamul satışı ve üretim yerlerini denetledi.

Çalışmalarını titizlikle sürdüren Zabıta ekipleri, iş yeri ruhsatı ve fiziki durumu, çalışanların kişisel hijyeni, depolama alanları,  tatlı ve unlu mamullerde kullanılan ürünlerin son tüketim tarihleri, kullanılan alet ve ekipmanların temizliğine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

64 iş yerine denetimde bulunan ekipler, bu işletmelerden 40’ına ceza kesti.

ÖNCELİK HALK SAĞLIĞI

Denetimler kapsamında işletmelere halk sağlığının önemi konusunda açıklamalarda bulunan ekipler, kurallara uyan işletmelere teşekkür ederken, uymayan iş yerlerinin ise takipçisi olacaklarını belirtti.

Halk sağlığı için denetimlerini 7 gün 24 saat sürdürecek olan Zabıta ekipleri, vatandaşın şikâyetleri noktasında kendilerine “153 Zabıta Şikâyet Hattı”nı ve 444 10 52 No’lu telefonu arayarak ulaşmalarını istedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde