23 Temmuz 2024

ÜNYE’DE ŞEHİT KERİM ÖRTÜCÜ İÇİN DUALAR EDİLDİ

  • PDF


 


 

Ünye Belediyesi tarafından Ünye İskelesinde düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı sahur programında Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü için dualar edildi.

Ünye Belediyesi, önceki yıllarda Ünye İskelesinde düzenlediği iftar programlarının yerine bu yıl sahur programı düzenleyerek bir ilke imza attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sahur programında Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü için mevlit ve Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Programa şehit Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü’nün ailesinin yanı sıra Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da katıldı.

Sahur programında bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye iskelesinin özellikle son yıllarda iftar programları ile ön plana çıktığını hatırlatarak,“ İskelede, Ünye Belediyesi olarak daha önceki yılların aksine bu yıl sahur programı düzenleyerek sizlerle bir araya gelmenin, ekmeğimizi ve dualarımızı sizlere paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yaşamaya Devam Edeceğiz”

Konuşmasının devamında terör olaylarının son bulması, birlik ve beraberlik inşası temennisinde bulunan Başkan Çamyar, “Bu vatan, uğrunda ölenlerin olduğu sürece Türk Milleti birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edecektir. Biz Çanakkale’de, Dumlupınar’da Sakarya’da vatanımız için aynı iradeyi ortaya koyduk. Bu ülkenin birliği, bu milletin kardeşliği, bu vatanın bütünlüğü ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız. Ben inanıyorum ki, aynı sofraları paylaştığımız müddetçe, yan yana durmaya devam ettiğimiz müddetçe milletimizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenler asla başarıya ulaşamayacaklardır. Rabbim, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin inşallah” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde