23 Temmuz 2024

PTT ŞUBESİ’NDE TEK MEMURA İSYAN VAR

  • PDF

Fatsa ilçemizde Dumlupınar mahallesinde bulunan PTT Şubesinde haftanın en kalabalık günü olan Pazartesi günü 1 kişinin görev yapması vatandaşları çileden çıkarttı.
  PTT şubesinde bir memur çalışması nedeniyle genç yaşlı demeden vatandaşların dakikalarca kuyrukta sıra beklemesi tepkilere neden oldu. Hem de Ramazan ayında böyle bir durumun olması tepkileri iki kat daha da artırdı.
  PTT Şubesinde haftanın en kalabalık günü olan Pazartesi günü bir kişinin görev yapmasına tepki gösteren vatandaşlar, “PTT binası şehir merkezinde var iken vatandaşa kolaylık olsun diye Dumlupınar mahallesine bir şube açıldı. Ama bugünkü yaşadıklarımız kolaylıktan ziyade tam bir esarete dönüştü. Böyle Ramazanlık bir günde vatandaşa bu eziyet çektirilir mi? Yetkilileri bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. PTT yetkilileri pazartesi gününe mahsus buraya iki memurun görevlendirilmesi gerekir. Hastası var yaşlısı var, zamanı olmayanı var. Böyle bir zamanda dakikalarca kuyruk beklemek hiç de hoş bir durum değil” dediler.

Haber: Tülay DEMİRBAŞ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde