23 Temmuz 2024

“GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR”

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen iftar programları kapsamında Kumru ilçesinde yaklaşık 3 bin kişiye hitap eden Başkan Enver Yılmaz, “Bir ve beraber olabildiğimiz zaman onun bereketi, ahengi, güzelliği ve maneviyatı daha da farklı. Bu çerçevede sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz ve heyecanlıyız” dedi.

İftar programı öncesi Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede devam eden ve planlanan yatırımlarıyla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, orucunu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Kumru Belediye Başkanı Murat Günan Hatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak ve yaklaşık 3 bin Kumrulu hemşehrisiyle birlikte açtı.

Başkan Enver Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bir ve beraber olabildiğimiz zaman onun bereketi, ahengi, güzelliği ve maneviyatı daha da farklı. Bu çerçevede sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz ve heyecanlıyız” diyerek, Kumru’nun kendilerinde özel bir yeri olduğuna vurgu yaptı.

Seçimlerde %85 oy oranıyla Kumru’dan büyük destek aldıklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “% 85 oy vererek bizlerden desteklerini esirgemeyen siz Kumrulu kardeşlerimize gönlümüzü ve imkânlarımızı her daim açacağız. Oluşturduğunuz bu sevgi ve muhabbetin en önemli isminin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizlerin ona olan sevgisi ve güveni artarak devam ediyor” diye konuştu.

“YATIRIMLARIN TOPLAMI 36 MİLYON 750 BİN LİRA”

Kumru ilçesindeki yatırımlarla da ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, geride kalan zaman içerisinde ilçeye toplam 36 milyon 750 bin liralık yol yatırımı yaptıklarının altını çizerek, “Kumru ilçemize 2014-2015-2016 yıllarında tam 17 milyon 250 bin lira su yatırımı yaptık, planlanan yatırım ise 5 milyon lira. 2014-2015 yıllarında Kumru’ya 10 milyon 250 bin lira yol yatırımı yapmış olup, planlanan yatırım 4 milyon 250 bin lira. İlçemize yapılan yatırımların toplamı 36 milyon 750 bin lira. İnşallah bu rakamlar artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

“BAĞLANTI YOLLARI TAMAMLANIYOR”

Bağlantı yollarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Fizme-Beyceli-İslamdağ yolu ile yaklaşık 15 km’lik sıcak asfalt çalışmasıyla Kumru’yu Fatsa’ya bağlıyoruz. Eskiçokdeğirmen-Fatih-Beylerce-Tekkiraz yoluna 15 km sıcak asfalt ile Kumru’yu Ünye’ye bağlıyoruz. Yeniakçaalan-Hatipli-Oluklu yoluna 16 km sıcak asfalt ile Kumru’yu Hatipli istikametinden Fatsa’ya bağlıyoruz. Kumru ilçemize toplam 5 km beton yol yapıyoruz. 752 km yol çalışmasının dışında ilçemizde sıcak asfalt yol çalışmalarımız devam edecek. Karaağaç Mahallesi’ne 1.300 m, Yalnızdam-Güneycik Mahallesi’ne 3.5 km, AğacaalanTürk-Esence’ye 400 m ve Kadıncık’a 2 km sıcak asfalt dökeceğiz” dedi.

KUMRU’YA YENİ BİR MEYDAN YAPILACAK

Kumrululara bir de müjde veren Başkan Enver Yılmaz, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek olan yatırımlarla birlikte Kumru’nun Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olacağını söyledi. Eski Pazar yeri alanının altında 120 aracın girebileceği, üzerinde yürüyüş yolları ve gezi alanlarının bulunduğu proje yapılacak. İlçe girişinin tamamının ana yollarını sıcak asfaltla kaplayalım dedik. Bu da benim size müjdem ve sözümdür” diye konuştu.

Sahnelenen Hacivat ve Karagöz orta oyunu çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle izlenirken, iftar programı mehteran takımının yaptığı gösteriyle sona erdi.

Programın ardından Başkan Enver Yılmaz, Kumru’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde