23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ: " MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEK VE GÜÇ İLE HİZMETLERİMİZE ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ"‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş: "30 Mart seçimlerinde mahallelerimize ne söz verdiysek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için ekiplerimiz ile çalışıyoruz.  Altınordu Belediyesi olarak milletimizden aldığımız destek ve güç ile hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz  " dedi.

                Altınordu Belediyesi tarafından Eyüplü Mahallesinde iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk, Dolmuşçular Kooperatif Başkanı Adem Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                 Belediye Başkanı Engin Tekintaş, iftar öncesinde yaptığı konuşmada; " Öncelikle Belediyemiz tarafından organize edilen iftar programımıza katılımınız dolayısıyla siz değerli Eyüplü mahalle sakinlerimize ve çevre mahallelerimizden gelen Altınordulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.  Eyüplü mahallemiz bizlerin her fırsatta ziyaret ettiğimiz ve yaptığımız çalışmaları yakından takip ettiğimiz mahallelerimiz arasında yer alıyor. 30 Mart seçimlerinde siz değerli mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız istişarelerde öncelik ulaşım, alt yapı, su ve çöp sorunuydu. Altınordu Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorunların büyük bir bölümünü çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Belediye olarak Eyüplü mahallemizin ara sokaklarına beton yol dökme çalışmamız bitti. 2017 yılında beton yol çalışmamız bu mahallemizde devam edecek. Bunun haricinde yine Altınordu Belediyesi olarak çöp toplama çalışmamız başladı, devam ediyor. Ana yol güzergahı ise Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından sıcak asfalt ile kaplandı. Altınordu Belediyesi olarak milletimizden aldığımız destek ve güç ile hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

                Konuşmanın ardından Eyüplü Mahalle Muhtarı Mehmet Karaman, Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı çiçek verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde