23 Temmuz 2024

YETİM AİLELERLE İFTARDA BULUŞTULAR

  • PDF



Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ak Parti Ordu Milletvekilimiz, Ergün Taşçı, Ak Parti İlçe Başkanımız  Abdullah Uçar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Meclis üyelerimiz’in de katılımları ile önceki akşam iftarı İftar Sofrasında, yetim aileler ve Fatsalı hemşerilerimiz ile birlikte iftar açtılar. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve Ak Parti Ordu Milletvekilimiz, Ergün Taşçı Kültür Merkezimizde kurulan İftar Sofrası’nda önce bir süre iftarını açacak olan misafirlere kendi elleriyle yemek dağıttılar ve daha sonra salona girerek vatandaşlarla selamlaştılar. İftar yemeği öncesi Fatsa Orta Büyük Camii İmam Hatibi Necati Ergül moderatorluğunda İslamdağ Kur’an Kursu görevlisi ve aynı zamanda bölgenin önder din adamlarından biri olan Abdurrrahman Tatlıgül Hocaefendi’nin katılımı ile dini bir program düzenlendi. Ordu TV 52’den Canlı yayınlanan programda din görevlilerinden oluşan grup ilahileri ile programa destek verdiler. İftar açılmasından sonra Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve Ak Parti Ordu Milletvekilimiz, Ergün Taşçı birer selamla konuşması yaptılar.

“MANEVİ HAVADA HALKIMIZ İLE BULUŞUYORUZ”
ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bu manevi havada dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek; “Ben öncelikle bir defa daha bütün hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı eylesin, Rabbim bizleri af olmuş olarak Ramazan Bayramına kavuştursun inşallah. Ben Fatsalı hemşerilerimizin, Ordulu hemşerilerimizin, Ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını barış, kardeşlik, huzur içerisinde geçirmesini ve Ramazanı en iyi şekilde idrak etmesini temenni ediyorum. Bizlerde Fatsa Belediyesi olarak daha önceden çadırlarda verilen iftar yemeğini her sene olduğu gibi bu senede yine çok nezih bir ortamda İftar Sofrasında veriyoruz. Bu akşam arkadaşlarımıza aynı sofrayı paylaşmak için beraber olduk. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu iftar yemeklerinin verilmesine sponsor olan hayır sever iş adamlarımıza teşekkür ederim. Onlara da dua ediyoruz. Rabbim hayırlarını makbul eylesin. Rabbim Ramazan Bayramına af olunmuş şekilde çıkmayı nasip eylesin. “ dedi.

“HAİN OYUNLARI BOZULMASI İÇİN HEM MÜCADELE EDİYORUZ HEM DE DUA EDİYORUZ”
Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı ise yaptığı konuşmada, “Bu güzel ayda Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da manevi güzelliği yaşıyoruz. Halkızın arasında bu vesile ile dolaşıyoruz. Ramazan ayı gerçekden bizim dertlerimizin giderildiği muhabbetimizin arttığı dayanışma ve kardeşliğin zirve yaptığı bir ay. Ama ne yazıkki bu Ramazan ayına çok rahat girmedik. Dünya’da bir savaş ortamı ve Türkiye’nin etrafı hain tuzakları siz burada bu Ankara’da canlı canlı yaşıyoruz. Devletimiz bu hain oyunları bozacıktır. Bu vesile ile bu mubarek ayda dua ediyoruz. Ben halkımızda bu mubarek ayda biraz daha garip gurabanın yanında olmalarını istirham ediyorum.” diye konuştu.   
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde