23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ SUBAŞI MAHALLEMİZ ARTIK HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALIYOR”‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş: " Yıllardır hizmetten yoksun bırakılmış bir mahalle olan Subaşı mahallemiz artık hak ettiği değeri almaya başladı" dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftar programları devam ediyor.

Altınordu Belediyesi tarafından Subaşı mahallesinde düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu ilçe Başkanı İbrahim Hekim’in yanı sıra üç bine yakın vatandaş katıldı.

İftar programına katılan Subaşı Mahalle sakinleri il tek tek ilgilenen Başkan Engin Tekintaş, Subaşı Mahallesinin yıllardır kaderine terk edilmiş bir mahalle olduğunu ancak bu kaderine terk edilmişliğin son 2 yıl içerisinde değiştiğini ifade etti.

Başkan Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Yıllardan beri hizmetten yoksun bırakılan Subaşı Mahallemizi bu kaderine terk edilmişliğinden kurtarmak için önemli çalışmalar yaptık. Düzensiz Sokakları, kaldırımı olmayan yolları ile alt yapısı iflas etmiş olan Subaşı Mahallemizde Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde ilk olarak alt yapı daha sonra da üst yapı çalışmalarını tamamladık" diye konuştu.

"5 KM’LİK ALANDA SICAK ASFALT VE BASKI BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPTIK"

 "Alt yapısı tamamlanan alanlarda ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmasına hızlı bir şekilde devam ediyor" diyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş: " Alt yapı çalışmasını tamamladığımız sokak ve caddelerimizde ekiplerimiz sıcak asfalt ve baskı beton kaldırım çalışmasını yaptı. Bu çalışmalarımız mahallemizin diğer sokaklarında da devam edecek. Biz Subaşı mahallemizin yıllardan bu yana alamadığı o hizmetleri aradan geçen 2 yıl içinde verdik, vermeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı

3 BİN KİŞİLİK İFTAR

İftar programına katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Engin Tekintaş; "Bu akşam yağan yağmura rağmen 3 bine yakın Subaşı mahalle sakinlerimizin bizlerin davetine katılıp, bizlere güç ve destek olması sizlere yaptığımız hizmetlerin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Sizlerden aldığımız güç ve destek ile çıktığımız bu yolda yine sizlerden alacağımız destek ile yolumuza güven ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde