23 Temmuz 2024

ESNAFLAR KORGAN’DA İFTARDA BULUŞTU

  • PDF

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (OESOB), Korgan ilçesinde oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği verdi.

Yemekte bir konuşma yapan Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu; Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Özellikle ramazan ayında bu tür etkinliklerin esnaflar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini söyleyen Bostancıoğlu; “Ramazan ayı, kardeşlik ve paylaşmanın en yüksek düzeyde olduğu ve maneviyatın yükseldiği bir aydır. Amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birlikte orucumuzu açmaktı. Gösterilen ilgiden dolayı tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Geçen yıl başlattığımız ramazan etkinliği kapsamındaki uygulamamızı yönetim kurulu arkadaşlarımızla yeniden istişare ederek bu yılda 19 ilçemizde esnafımızla birlikte iftar programını gerçekleştireceğiz diyen Başkan Bostancıoğlu “Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Korgan esnafı ile iftarımızı açtık. Davetimize katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yemeğe katılan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’da; ilçemize gelerek bizlerle iftarını açan başta Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Aydın Bostancıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

İftar yemeğine Korgan Belediye başkanı Tuncay Kiraz, Ordu Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Aydın Bostancıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Necmettin Aktürk, Saffet Bulu, Yılmaz Bayram, Salih Erduman, Özcan Demirkol ve Genel sekreter Hayri Akyol ile, Korgan Esnaf Odası başkanı Nuri Yalçın, Şöforlar odası başkanı Dursun Ali Savaş ve yönetimi katıldı.

HABER - MUHARREM GÖÇ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde