23 Temmuz 2024

FATSA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

  • PDF

Fatsa Güzellik Merkezi ilçemiz Dumlupınar Mahallesi Sahil Caddesinde hizmete açıldı.

Güzelliğinden vazgeçmeyen bakımlı hanımların uğrak noktası olacak Fatsa Güzellik Merkezinde birbirinden farklı hizmetler sunuluyor.

Açılışımıza ilgi gösteren, çiçek gönderen, bizzat iş yerimize ziyaret eden ve iyi dilek ve temennilerde bulunan herkese teşekkür ederiz diyen Fatsa Güzellik Merkezi sahipleri Servet Gülmez ve Fatoş Şeker; “Daha önce Fatsa’da Nazar Bayan Kuaförü olarak hizmet veriyorduk. Kendimizi yenileyerek Fatsa Güzellik Merkezi olarak yeniden hizmete açıldık. Üstelik yaşlı ve engelli müşterilerimiz için evlerinde hizmet imkanı da sunuyoruz. Açılışa özel %50 indirimimiz var. İndirimden yararlanmak isteyen müşterilerimiz 423 72 86 numarasından bizlere ulaşabilirler. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızla mutluluk, güzellik ve daha fazlası için bayanlarımızı bekliyoruz” dedi.

Bir çok hizmeti bünyesinde barındırdıklarını dile getiren işletme sahipleri: “Kısaca anlatacak olursak saç tülbent tasarımı, porselen makyaj, ağda, protez tırnak, röfle, boya, nişan saçı, cilt bakımı, brezilya fönü, saç kesimi, manikür, pedikür, saç boncuk kaynak ve gelin saçı gibi başlıca hizmetleri müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde