23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ “SELİMİYE MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Gelecek nesiller için yaşanılabilir bir Altınordu inşa etmek için ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından Selimiye Mahallesi’nde iftar programı düzenlendi.

 

Düzenlenen iftar programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim ve mahalle sakinleri katıldı.

 

İftar programı öncesi mahalle sakinlerine bir konuşma yapan Başkan Engin Tekintaş “Ramazan ayında zengin-fakir ayrımı gözetmeksizin tüm dostlarımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Dün Durugöl, bugün Selimiye bir sonraki gün ise Subaşı Mahallesinde milletimiz ile iftarımızı açacağız. Ayrım gözetmeksizin tüm kardeşlerimiz ile bir masa etrafında olmak aynı duyguları paylaşabilmek, Ramazan ayının en güzel yanlarından birisidir. Bu duyguları yaşıyor, bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Selimiye Mahallesi bizim en büyük ve en güzel mahallelerimizden birisidir. Yakın zaman içinde Avrupa Birliği projesi ile mahallemizde alt yapı çalışmaları başlayacak. Çalışmaların zor bir yapıya sahip olan Selimiye mahallemizde en kısa zaman içinde bitirilmesini hedefliyoruz. Bu çalışmalar bitirildiğinde bizlerde Belediye olarak hiçbir sokağımızda parke taş bırakmayacak şekilde sıcak asfalt çalışmamıza başlayacağız. Bununla birlikte baskı beton kaldırım ve sanat yapıları ile mahallemizin çehresini değiştireceğiz. Sadece siz değerli Selimiye Mahallesi sakinlerinden ricam çalışmalar bitene kadar sabırlı olmalarıdır. Gelecek nesillere daha modern ve yaşanılabilir bir Altınordu bırakbilmek için ekip olarak durmadan çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde