23 Temmuz 2024

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KAYMAKAM VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAKAMINDA

  • PDF

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Hatay'da düzenlenen 6. Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’ndan şampiyon olarak dönen Fatsa Hatice Bahaettin Şener İlkokulu öğrencilerini makamında kabul ettiler.

Fatsa Hatice Bahaettin Şener İlkokulu Müdürü Abdullah Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler ellerinde Türkiye şampiyonluğu kupası ile Kaymakam Yapıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cinoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette açılış konuşmasını gerçekleştiren Hatice Bahaettin Şener İlkokulu Müdürü Abdullah Yılmaz: “Fatsa’da Karadeniz bölgesi bölge final yarışmaları gerçekleşti ve bu turnuvada şampiyon olarak bölgemizi temsilen Türkiye şampiyonasına gittik. Hatay ilinde Türkiye şampiyonası gerçekleşti ve orada da şampiyon olarak ilçemiz ve ilimiz adına önemli bir başarı elde ettik. bu başarımızı sizlerle paylaşmak adına sizleri ziyaret ettik” dedi.

Ziyarette öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı: “Türkiye şampiyonu olması öğrencilerimizin bizleri gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir başarı elde ettiler. Başarılarının devamlarını dilerim” dedi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı’nın ardından düzenlenen 6. Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’ndan şampiyon olan öğrenciler Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nu ziyaret ettiler. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde