23 Temmuz 2024

ORDU BÜYÜKŞEHİR KENT KONSEYİ BAŞKANI ATİLLA TATAR VE YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA BAŞKANI BAHADIR BAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • PDF

 

            Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Atilla Tatar, Engelliler Meclis Koordinatörü Cengiz Keskin, Çalışma Grubu Koordinatörü Özgür Enginyurt ve Engelsiz Yaşam Çalışma Grubu Adil Akyurt Ordu Mali Müşavirler Odası Oda Başkanı Bahadır Baş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez karşıladılar.

 

Ziyarette konuşan Atilla Tatar, ‘‘Mali Müşavirler Odasını önemsiyoruz ve en üst düzeyde temsil edilmenizi istiyoruz. ‘‘dedi.

 

Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Atilla Tatar yaptığı konuşmada ’’Bir sivil toplum kuruluşu olarak, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak amacımız şehrimize değer katmak, şehrimizi yüceltmek ve ortak değerlerde buluşarak ekonomiye katkı sağlamak amacındayız. Bu yönüyle de Mali Müşavirler Odasını önemsiyoruz ve en üst düzeyde Kent Konseyinde gelecekte temsil edilmenizi istiyoruz. Sizin Başkanlığınız döneminde de birlikte dayanışma içerisinde ortak projelerle, faaliyetlerimizi devam ettirme niyetindeyiz. Başkanlığınız hayırlı olsun, inşallah bu süreçte iyilik için, vefa için, sivil hareket olarak güzel projeler imza atarız. ‘‘dedi.

 

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ve ziyaretçilerini makamında ağırlayan Oda Başkanı Bahadır Baş ise; ’’Farkındalık yaratmaktasınız. Çalışmalarınızda taşın altına elinizi koyduğunuzu biliyor, bu başarılı çalışmalarınızı görüyor ve izliyoruz. Kurum olarak bizde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Demokrasiye hizmet eden, sivil toplumun gelişmesine hizmet eden sizin gibi kurumların var olması çok önemli. ‘‘dedi.

 

    Ziyaretin ardından Atilla Tatar Ordu Mali Müşavirler Odası hizmet binasını gezerken, Oda Başkanı Bahadır Baş ise bina hakkında bilgiler verdi.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde