23 Temmuz 2024

Vekil Taşçı: “Bölgemize hizmet etme noktasında istişare halindeyiz”

  • PDF



AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediyesi'ne gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde AK Parti Meclis Üyeleri ile yapılan grup toplantısına katıldı. 
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’ya nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “AK Parti meclis üyelerimizle grup toplantısı yapıyoruz. Toplantımıza katılan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’ya da çok teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz ile bölgemizdeki yatırımları özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından çıkartılacak başta belediyemizi ilgilendiren yatırımlarla alakalı istişarelerde bulunduk” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da yaptığı açıklamada: “Yereldeki ve hükümetimizin takip ettiği yatırımlar konusunda paylaşmamız gereken hususları paylaşıyoruz. Bu vesile ile esnafımızla da halkımızla da ziyaretleşiyoruz. İnşallah Ramazan ayı boyunca da bu bereket ayını da fırsat bilerek daha fazla burada olmaya gayret edeceğiz. Güzel çalışmaları yapan meclis grubu arkadaşlarımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda kolektif bir şekilde bütün ilçelerimizde ve büyükşehirde Ankara ile Ordu ilimizi yakınlaştırma ve hemşehrilerimizle daha sıkı işbirliği içerisinde bölgemize hizmet etme noktasında istişare halindeyiz. Şimdiden halkımızın Ramazanını ve gelecek Ramazan bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde