23 Temmuz 2024

FATSA’NIN VERGİ REKOLTMENLERİ AÇIKLANDI

  • PDF

Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı Fatsa’nın vergi rekortmenlerini açıkladı.

Fatsa’da Gelirler Vergisi beyanına göre Haşim Bursalıoğlu birinci olurken, Kurumlar Vergisi beyanına göre de CESEKA Tekstil birinciliği göğüsledi.

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklama yapan Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı: “Her yıl gelir idaresi başkanlığı tüm ülke genelinde vergi türü bazında vergi rekortmenlerini belirliyor. Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak bizde de 2015 yılı gelirleri 2016 yılında beyan edildi. 2016 yılında beyan edilen gelirlere göre de Fatsa ilçemizde Gelir Vergisi beyanlarında birinci Haşim Bursalıoğlu (Sigorta), ikinci İbrahim Akkuş (Noter), üçüncü Ahmet Hüroğlu (Noter), dördüncü Mevlüt Özçelik (Arıcılık), beşinci ise Zübeyde Savaş (İnsan Kaynakları) oldu. Kurumlar Vergisi Mükelleflerinde ise birinci CESEKA Tekstil ve Konfeksyon San. Ve Tic. Şti (Tekstil), Bentaş Bentonit Anonim Şti., üçüncü OR-Gİ İletişim ve Tekstil Sananayi, dördüncü RP Mineral ve Madencilik San. Tic. Ltd. Şti. ve beşinci ise Uygunlar Yapı Doğalgaz firmaları oldu” şeklinde konuştu.

“Lütfen Gerçek Gelirlerinizi Beyan Edin”

Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak gerek gelir vergisinde, gerekse kurumlar vergisinde çalışıp, kazanıp doğru bir şekilde gelirlerini beyan eden mükelleflere teşekkür ediyorum diyen Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı: “ Bu ve benzer bir şekilde doğru beyanlar vererek vergilerini düzenli ödeyen tüm firmalarımıza çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah diğer yıllarda da bu başarılarını devam ettirirler. Bilindiği gibi devletimiz vergi gelirleriyle giderlerini karşılıyor. Bu anlamda vergi çok önemli bir husustur ve diğer mükelleflerimize de gerçek gelirlerini beyan etmelerini öneriyorum” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde