23 Temmuz 2024

“ESNAFLAR YETKİLİLERE SESLENDİ”

  • PDF

Dumlupınar Mahallesi Topaloğlu pasajı ve çevre esnafları son günlerde yaşanan yağışlar neticesinde büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdiler.

Yoğun yağışlar neticesiyle yağmur kanallarındaki suların taşmasından dolayı iş yerlerine ve caddelerine sel baskınları olduğunu dile getiren esnaflar: “ Defalarca Oski’yi arayarak problemimizi dile getirdik ama bu mağduriyetimiz çözülemeyen havuz problemi halini aldı” dediler.

Yetkililerden bir an önce problemi çözmelerini beklediklerini söyleyen çevre esnaflardan Ersin Yakan: “ Her gün ya daha fazla yağmur yağarsa diye diğer esnaflarla birlikte korkarak bekliyoruz. Burada bulunan yağmur kanalları tıkalı olduğu için yağmurun yağmasıyla birlikte taşmalar oluyor. Taşan yağmur suları ile iş yerlerimize doluyor. Uzun süredir bu problemi yaşıyoruz. Ellerimizde kürek, süpürge tüm günümüzü su süpürerek mi geçirelim” dedi.

“Çözülemeyen Havuz Problemi”

Çevre esnaflar ile birlikte bu konuya artık çözülemeyen havuz problemi olarak baktıklarını dile getiren Ersin Yakan yetkililere seslendi : “ Ne dükkânlarımıza girebiliyor ne de yollardaki sulardan yürüyebiliyoruz. Değim yerindeyse burada doğal bir  göl, olimpik bir yüzme havuzu oluştu. Artık yetkililer sesimizi duysun istiyoruz” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde