23 Temmuz 2024

KOÇAN: “Ne güzel söylemiş atalarımız; Ayıdan post gâvurdan dost olmaz”

  • PDF

Saadet Partisi Fatsa  İlçe Başkanı İsmail Koçan, “Almanların soykırımı onaylaması sürpriz bir karar olmadı. Ne demiş atalarımız ayıdan post gavurdan dost olmazmış” dedi.

“Biz Müslümanlar, onların dinine girmedikçe bizi kendilerinden görmezler”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan: “Almanlar soykırımı onayladı. Aslında bu hiç de sürpriz bir karar olmadı. Onaylanan tasarı ermeni tasarısı dinleri Hristiyan, tasarıyı onaylayan Almanya dineride Hristiyan. Dolaysıyla dindaşların aynı doğrultuda olması ve birbirlerine destek olması çok normaldir. İşte tam bu nokta da biz Müslümanlar ve Müslüman devletler olarak neredeyiz ve ne yapıyoruz sorusunu kendimize sormalıyız. Aslında devlet yetkililerimizin gerek miting meydanlarında gerekse haber mecralarında sürekli söyledikleri, tarihe yön vermiş, kıtalara hükmetmiş, dünyanın en köklü devletlerinden biriyiz. Bölgenin en güçlü ordusuna sahibiz. Her şeye rağmen İslam dünyasının lider umuduyuz, lider ülkesiyiz. Medeniyetler İttifakı’nın Eş Başkanı’yız. BM’nin de NATO’nun da saygın üyesiyiz. Üstelik her şeyimizle Avrupalılaşıyoruz. Avrupa Birliği Bakanlığımız bile var. Fakat her geçen gün irtifa kaybediyoruz. Türkiye’yi kuşatmak ve bölmek adına Ermeni Soykırımı yalanı ülke ülke tanınıyor. Batılıların içerisinde gerçek dost olarak görülen, en iyi ilişkilerin olduğu ülke olan ve 4 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya bile soykırım yalanını Meclis’te onayladı. Koca Alman Parlamentosu’nda sadece 1 kişi ret oyu kullanırken, bir kişi de çekimser kalabildi. Bu kez devletimiz gerçek bir şok durumuyla karşı karşıya kaldı. En vahim olanı da Alman parlamentosundaki 11 Türk milletvekilinin dahi kendi vatanına hançer saplamasıdır. Timsahın Alt Çenesi ABD, Üst Çenesi AB, Gövdesi İsrail'dir. Bu söylemimizi milli görüş olarak saadet partisi olarak her fırsatta deklare ediyoruz. Batının ve Siyonizm odaklı ortak işbirlikçi çalışmalarını bir kenara bırakıp milli ve manevi çalışmalarımıza devlet ve millet olarak hız vermeliyiz. Rahmetli Hocamız Necmeddin Erbakan’ın temelini attığı D-8 projesini tekrar işler hale getirip Müslüman coğrafyada huzur ve refahı sağlamalıyız. Amerika, Avrupa ve İsrail’le İslam coğrafyasında barış ve huzur yerine sadece kan ve gözyaşı devam edecektir. Ne güzel söylemiş atalarımız; “Ayıdan post gâvurdan dost olmaz” diye. Ne yaparsak yapalım küfür tek millettir. Biz Müslümanlar, onların dinine girmedikçe bizi kendilerinden görmezler yani Avrupa birliğine almazlar” dedi.

“Mesele soykırım yalanı değil, haçlı dayanışması olduğunu anlamalıyız”

Başkan Koçan açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Kaldı ki bizim ecdadımızın medeniyet öğrettiği Avrupa birliğine girmek için Türkiye cumhuriyeti hükümeti neden bu kadar efor sarf eder anlamıyorum. Şimdi Almanların bu tasarıyı onaylamasını fırsata çevirerek İstanbul’un Fethinin sembolü olan Ayasofya’yı Müslümanların ibadetine açarak en büyük karşı hamle yapılmış olur kanaatindeyim ve arzu ediyorum. Mesele soykırım yalanı değil, haçlı dayanışması olduğunu anlamalıyız. Ermeni tasarısı yeni olan bir şey değil yıllardan beri bütün Hıristiyan ülkeleri bu yasayı tek tek onayladılar. Uruguay 1965, Kıbrıs Rum Kesimi 1982, Arjantin 1993, Rusya Federasyonu 1995, Kanada 1996, Yunanistan 1996, Lübnan 1997, Belçika 1998, İsveç 2000, İtalya 2000, Vatikan 2000, Fransa 2001, İsviçre 2003, Slovakya 2004, Hollanda 2004, Venezuela 2005, Litvanya 2005, Polonya 2005, Şili 2007, Bolivya 2014, Çek Cumhuriyeti 2015, Avusturya 2015, Brezilya 2015 ve Almanya 2016”. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde