23 Temmuz 2024

“AİLEMLE SPOR YAPIYORUM" PROJESİ

  • PDF

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi kapsamında, Ünye’de spor yapan çocuklara aileleri de eşlik etti. 
Ünye İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinlikte sporcu çocuklar ve aileleri koşu ve ısınma hareketleri gerçekleştirdi.
“Ailemle Spor Yapıyorum” projesi hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, “Ünye Gençlik Merkezi Spor İlçe Müdürlüğü olarak 25 ve üzeri tüm yaş grupları bay ve bayanların katılabileceği organizasyon çerçevesinde hep birlikte sportif faaliyetleri başlattık. Yoğun ve hızlı tempoda devam eden hayatta insanları rutin bir yaşama iten her türlü etkenlerden kurtarmanın en önemli adımlarından birisi spor yapmaktı. Çocuklarımızın gençlerimizin tüm vatandaşlarımızın hayatlarında bilgisayar tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman diliminin en aza indirmek amacıyla bugün Ünye İlçe Stadımızda tüm spor branşlarının katılımı ve sporcularımızın velileriyle ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi kapsamında burada bir takım etkinlikler yaptık” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde