29 Nisan 2024

23 Nisan 10. Yıl Marşı, Şiir Ve Tiyatro Gösterileri İle Kutlandı

  • PDF

nisan24-4-201323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren 5 ilkokula ödül verildi.
Fatsa Belediye Kültür Sarayı’nda Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra 10. Yıl Marşı ile başladı. Sakarya Ortaokulu’ndan Aydora Furkan Bay tarafından okunan “Sokak Çocuğu” isimli şiirden sonra, çeşitli yarışmalarda dereceye giren, tiyatro ve halk müziği eserleri sergilendi. Yarışmalarda birinci gelenlere Fatsa Kaymakamı Bekir atmaca birer altın hediye etti.
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Salih Gödek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Şube Müdürleri; Atilla Yiğit, Hüseyin Biberoğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Çetil ve Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık’ın elinden ödüllerini alan okullar, öğretmenler ve öğrenciler, ödül getiren eserlerini de tekrar sahnede sergilediler.nisan-24-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde