23 Temmuz 2024

VEFA’NIN KÜÇÜK YÜREKLERİ AFRİKA’YA SU KUYUSU AÇMAK İÇİN SEFERBER OLDU

  • PDF



Fatsa Vefa İlkokulu öğrencileri Afrika’da ki Müslümanların susuzluğunu bir nebze çare olabilmek için önce kumbaralarına para biriktirdiler bu yeterli gelmeyince yardım amaçlı gıda kermesi yaptılar. Küçük yüreklerin büyük davranışları velileri ve kermese katılanları duygulandırdı.
Vefa İlkokulu’nda gerçekleşen gıda kermesine Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Belediye Başkan Yardımcılarımız İbrahim Eroğlu ve Reyhan Mollaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi ve ilçe halkı katıldı.
  Vefa İlkokulu Müdürü Deniz Özcan gıda kermesinin “Afrikalı Kardeşlerimize Bir Damla Su” adıyla gerçekleştirildiğini belirterek, “Bu hayra vesile olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Okulumuzda öğrencilerimize değerler eğitimi verilmektedir. Her ay yardımlaşma ve sosyal sorumluluk gibi eğitimler veriliyor. Bu ayın konusu da yardımlaşma üzerine oldu. Öğrencilerimiz ilk önce bir kumbara açarak para biriktirerek Afrika’da bir su kuyusu açmak istediler. Kumbaradaki parayı daha biraz daha artırmak içinde böyle bir kermes düzenledik.” dedi.
  Kermese katılan Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün’ de  öğrencilerin bu büyük ve ulvi davranışlarının oldukça anlamlı olduğunu söyledi.
   

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde