23 Temmuz 2024

Burcukent Sitesi Kur'an Kursu Öğrencileri Yılsonu Proğramı Düzenledi

  • PDF

Fatsa müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarından Burcukent Sitesi Kur’an Kursu öğrencileri yılsonu olması münasebetiyle çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir program düzenledi
Mescid-i Aksa camiinde düzenlenen programa Fatsa ilçe Vaizi Hasan Özkan ve Fatsa Müftülük şefi Halis Mollakadıoğlu katıldılar. Programa katılan kursiyerlere ve vatandaşlara seslenen ilçe vaizi Hasan Özkan: ”Bu program D grubu Kur’an Kursları arasında yapılan ilk yıl sonu programıdır. İçeriğinde birçok etkinliğin olması nedeniyle kurs hocamızı ve öğrencilerini takdire şayan görüyorum. Programın Kur’an Kursları arasında örnek teşkil edeceğini düşünüyorum ve diğer Kurslarımızdan da bu meyanda çalışmalar bekliyorum. Bu programın hazırlanışında ve kursiyerlerin yetişmesinde büyük emeği olan Nuray Mutlu hocamızı tebrik ediyorum” dedi. 
Burcu kent sitesi Kur’an Kursunda eğitim öğretim gören 30 öğrencinin sunmuş olduğu programa 200 izleyici katıldı.

Program da kursiyerler tarafından ezberlenen “40 hadis” okundu. Bunun yanı sıra okunan Kur’an-ı Kerim, İlahiler ve kasideler dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Kursiyerler tarafından düzenlenen “Gıybet” isimli skeç izleyiciler tarafından çok alkış aldı. Gıybet ve dedikodu konularına dikkat çekildi.
Proğram slayt gösterisi, şiir dinletisi ve ikramların sunumuyla sona erdi.

Programa katılanlar dolu dolu bir program izlediklerini ve programın örnek olması gerektiğini söyleyerek kursiyerleri tebrik ettiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde