23 Temmuz 2024

ORMEK YIL SONU SERGİSİ AÇILIYOR SEÇKİN ESERLER BEĞENİYE SUNULACAK

  • PDF

Meslek ve sanat eğitimleri konusuna öncülük ederek yeteneklerin ortaya çıkarılmasını, sanatsal hobilerin yapılmasını, iş istihdamına yönelik önemli bir referans olup katkı sağlamayı amaçlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), düzenlediği yıl sonu sergisi ile kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel eserleri beğeniye sunacak.

AÇILIŞ, 1 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11.00’DE

Sanata ve sanatçıya önem veren ORMEK bünyesinde, 46 branşta 262 grup açarak 6 bin 230 kursiyere eğitim veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yıl sonu sergisini halkın beğenisine sunacak. 1 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek programda farklı branşlarda hazırlanan eserler görücüye çıkacak. Sergide; Resim, Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama, Tezhip, Hüsn-ü Hat, Keçe Aksesuarları Hazırlama, Kadın Üst Giysileri Dikimi, Turistik ve Hediyelik Eşya Hazırlama, Ebru, 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Çocuk Etkinlikleri, Takı Tasarımı ”Misinalı, Çivili ve Örme”, Heykel Yapımı, İğne Oyası ve Fotoğraf Çekimi gibi alanlarda ortaya konan eserler sunulacak.

ÖĞRENME ŞENLİĞİ’NDE ÖĞRENCİLER PROJELERİNİ SERGİLEYECEK

ORMEK Yıl Sonu Sergisi ile birlikte Ordu il Milli Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenme Şenliği kapsamında etkinlikler de düzenlenecek. Öğrenciler, kurulacak çadırlarda projelerini sergileyecek.

ORMEK Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği kapsamında sergilenecek projeler, 1-3 Haziran tarihlerinde ziyaret edilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde