23 Temmuz 2024

Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Türkiye Şampiyonası’nda 3 Madalya Kazandı.

  • PDF

7-8 Mayıs tarihlerinde Anakara’da düzenlenen Pentatlon (çoklubranş) Türkiye Şampiyonası’nda 3 madalya kazanan Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kaya ve Okul Müdürü Ali Yazgı ile birlikte İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Yapıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

 

Erkekler ve Kızlar Pentatlon(çoklubranş) yarışlarında başarılı sonuçlara imza atan öğrencileri makamında kabul eden Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı, dereceye giren sporcu öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin başarısında emeği bulunan öğretmenlerden yarışlar hakkında bilgi alarak verdikleri emek için teşekkür etti.

 

Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu,  pentatlon (çoklubranş)  yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz bundan sonraki yarışmalarda da ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil ederler. Öğrencilerimize hem spor hayatlarında hem de bundan sonraki sosyal hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Ankara’da düzenlenen yarışlarda erkekler pentatlon’da (çoklubranş) Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Özcan Kaya Türkiye birincisi olurken, kızlarda ise Aysun Karaman Türkiye ikincisi, Duygu Akçin ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde