23 Temmuz 2024

Öğrencilere Diş Macunu ve Diş Fırçası Dağıtılıyor

  • PDF

Akkuş Belediyesi'nde göreve geldiği günden buyana birçok ilke imza atan Belediye Başkanı İsa Demirci, belediyenin sosyal sorunluluk projeleri kapsamında geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilkokul ve ortaokullarda okuyan öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıyor.

Akkuş ilçe merkezinde ve mahallerinde eğitim gören öğrenciler için alınan  diş macunu ve diş fırçalarının dağıtımına başlandı.

Dağıtımlara bizzat katılan Belediye Başkanı İsa Demirci öğrencilerle kurduğu sıcak ilgi ile dikkat çekiyor. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Demirci onlara diş sağlığının nedenli önemli olduğunu anlatıyor.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda belediyenin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan diş macunu ve diş fırçası dağıtımına devam ettiklerini söyleyen Başkan Demirci, "Vücut sağlığı ağızda başlar, ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla başlattığımız bu ve benzeri projelerimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek. Amacımız ilçemizde sağlıklı, bilgili ve ilçesine gelecek yıllarda hizmet edecek aydın nesiller yetiştirmek. Tüm çabamız bunun için." diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde