23 Temmuz 2024

Ordu UMKE Nusaybin’den Döndü

  • PDF

Nusaybin’de görev alan Ordu Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sağlık gönüllüleri, görevlerini başarı ile tamamlayarak ilimize döndü.

Son günlerde artan terör olayları sebebiyle Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri(UMKE)'nde görevli personel doğu bölgelerine gönüllü olarak geçici görevle gidiyor.

 

Ordu’dan 7 sağlık görevlisi de Mardin'in Nusaybin İlçesinde bulunan Nusaybin Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde 10 gün süreyle görevli olarak gitmişti. 

 

Nusaybin’de görev alan Ordu UMKE gönüllülerini makamında kabul ederek, teşekkür belgesi takdim eden Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç duygularını şöyle dile getirdi:

“Bilindiği üzere ülke gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden hemem hemen hergün şehit haberlerinin bizi üzdüğü bu günlerde, başta şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza şifa ve arkada kalan ailelerine ve çocuklarına sabır, sağlık ve afiyet diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, askeri, polisi ve bütün sağlık çalışanları ile bir ve beraberdir. Yöre halkının terörden kurtulması amacıyla verilen bu milli mücadelede sağlık camiamızın  gözbebeği olan UMKE’mizin tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’dan da görevli olarak gitmesi bizler için büyük bir onurdur.

Sizler oraya vatan uğruna canını ortaya koyan askerlerimize hizmet için gönüllü olarak gittiniz. İstiyoruz ki, hiçbir vatandaşımız sağlık hizmetine ulaşamamak veya sağlık hizmeti alamamaktan dolayı bir sıkıntı yaşamasın ve kayba uğramasın. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde göstermiş olduğunuz bu duyarlılığınız beni çok mutlu etti.   Emeğinizin karşılığını ömrünüz boyunca görmenizi dileyerek, sizlere ve sizin oraya gitmenize destek olan ailelerinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde